За підтримки Українського проекту бізнес розвиту плодоовочівництва
02.11.2017 студенти спеціальності «Харчові технології» провели день практичної підготовки.
У рамках навчального процесу студенти відвідали передові підприємства де мали смогу познайомитись з практичними питаннями виробничої діяльності.
Майбутні фахівці ознайомились з усіма етапами технологічного процесу заморожування. На підприємстві «Кліон», що розташоване у Запоріжжі. Дуже зацікавило відвідувачів впровадження і дотримання норм і вимог системи НАССР. А найбільш захоплення викликав процес дегустації продукції.
Другим підприємством, що відвідали студенти було фермерське господарство «Таврія-Скіф» Там заступник директора Чиж Сергій Дмитрович продемонстрував нову хлібопекарську лінію із сучасними обладнаннями, познайомив з особливостями прийому та зберігання зерна у господарстві.
Дуже зацікавив студентів сучасний промисловий холодильний комплекс для зберігання плодоовочевої продукції, обладнаний камерами з регульованим газовим середовищем. Не обійшлося і без дегустації, поласували цілим ящиком смачних яблук! Також студенти відвідували сад, де вирощує свою продукцію «Таврія-Скіф».
Такі заходи дозволяють познайомитись студентів з особливостями обраної професії, зорієнтирувати у ії майбутній професійній діяльності.
Караулова Світлана
Ст 31 ХТ групи