Loading Події

« Усі Події

  • This Подія has passed.

Запрошуємо на конференцію, присвячену інноваційним аспектам розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

04.09.2019 - 06.09.2019

На конференцію запрошено близько 70 учасників з більш ніж 15 закладів вищої освіти України та закордонних університетів. Планується робота наступних секцій:

– Проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв.

– Інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії .

– Удосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини.

В рамках проведення конференції заплановані реєстрація учасників конференції, демонстрація роботи обладнання харчових виробництв на базі кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика, відкриття конференції за участі ректора ТДАТУ імені Дмитра Моторного проф. Кюрчева В.М. та ректора ХДУХТ проф. Черевка О.І., пленарне та секційні засідання, круглі столи. Також заплановані зустрічі й дискусії з колегами з українських та закордонних університетів, підсумкове засідання, вручення сертифікатів учасників конференції.

З програмою роботи конференції і тезами доповідей ІІІ міжнародної науково-практичної конференції маєте можливість ознайомитися зараз.

Сподіваємося на плідну співпрацю!

Деталі

Початок:
04.09.2019
Закінчення:
06.09.2019