Loading Події

« Усі Події

  • This Подія has passed.

XIII Міжнародна виставка LABComplEX

01.08.2020 - 27.10.2020

27-29 жовтня 2020 року у виставковому центрі ACCO International що у Києві відбудеться XIII Міжнародна виставка LABComplEX.

Її організаторами виступають Національна академія наук України та Група компаній LMT. Виставка проходить за підтримки профільних Комітетів Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, профільних міністерств та відомств, асоціацій та бізнес-об’єднань.

Мета виставки: підвищення кваліфікації фахівців галузі, міжнародний обмін досвідом з колегами, побудова довгострокових ділових відносин між виробниками, постачальниками лабораторного обладнання та технологій і спеціалістами в галузі лабораторних досліджень, впровадження інноваційних науково-технічних рішень у більшість галузей промисловості України, сприяння на розвиток галузі в цілому.

Тематичні напрями виставки: аналітичне обладнання, лабораторні технології, біотехнології, високотехнологічне обладнання.

Серед експонентів – вітчизняні та світові виробники, постачальники обладнання, матеріалів і технологічних рішень для лабораторій різного профілю.

Деталі

Початок:
01.08.2020
Закінчення:
27.10.2020