Loading Події

« Усі Події

  • This Подія has passed.

Оголошено конкурс наукових робіт для молодих вчених

19.08.2020 - 25.09.2020

Шановні колеги!

Міністерством освіти і науки України оголошено конкурсний відбір проектів молодих учених та оприлюднено відповідний наказ №1050 від 14.08.2020  «Про оголошення конкурсного відбору в 2019 році проектів наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених»

Конкурс проводиться з метою забезпечення підтримки молодих уче-них, створення ними дослідницьких груп для вирішення актуальних про-блемних питань, формування творчого покоління молодих науковців у рі-зних галузях науки, конкурентоздатних на міжнародному ринку праці.

Запрошуємо молодих науковців та дослідницькі групи НДІ універ-ситету взяти участь у першому (внутрішньоуніверситетському) етапі цього Конкурсу.

Відбір проектів проводять науково-технічні ради НДІ, результати затверджуються Вченою радою університету.
Подальше виконання цих робіт і розробок буде відбуватися за раху-нок коштів загального фонду державного бюджету  згідно з наступною тематикою.

Форма проекту вказана в додатку 1 наказу МОН від 14.12.2015 № 1287 «Про затвердження Положення про проведення Міністерством освіти і науки України Конкурсу проектів наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених, які працюють (навчають-ся) у вищих навчальних закладах та наукових установах, що належать до сфери управління Міністерства, подальше виконання цих робіт і розробок за рахунок коштів загального фонду державного бюджету та управління ними» (див. прикріплення).

Умови конкурсу наводяться у  наказі ректора університету.

Перший етап Конкурсу має завершитися 25 вересня 2020 р. Він проводиться на базі єдиної електронної інформаційної системи «Наука в університетах» і тому в зв’язку із відповідними організаційно-технічними роботами проекти мають бути повністю готові не пізніше 21 вересня 2020 р.

За довідковою інформацією звертатися до ради молодих вчених ТДАТУ (Попрядухін В.С.) та науково-дослідної частини ТДАТУ (Прус Ю.О.) По заповненню в проекті п. 8 «Фінансове обґрунтування витрат для виконання проекту» звертатися до начальника НДЧ Пруса Ю.О.

Адреса для реєстрації керівника і виконавців проекту та внесення інформації по проекту https://kis.rit.org.ua/.

Інструкція по реєстрації і роботі в інформаційній системі «Наука в університетах» знаходиться за посиланням.

Деталі

Початок:
19.08.2020
Закінчення:
25.09.2020
Подія Tags:
, , ,