Поступово, крок за кроком, студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» опановують кулінарне мистецтво. Днями лабораторні роботи з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» були присвячені технологіям приготування соусів традиційних та інноваційних.

Майбутні ресторатори строго дотримувалися рецептури приготування соусів, адже при допущенні незначної помилки залежить кінцевий результат, наскільки соус буде смачний та безпечний для вживання.

Саме соуси надають стравам соковитість, особливий смак і аромат, часто збагачують склад страв, підвищують їх калорійність, збуджують апетит і сприяють кращому засвоєнню основних продуктів страви.

Органолептичний аналіз приготованих соусів показав, що студенти справилися на «відмінно»!

за матеріалами: В.Ф. Жукова, к.с.-г.н., доцент