У Таврійському державному агротехнологічному університету імені Дмитра Моторного існує одна з молодих спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа». Вона має за мету підготувати фахівців, які, в подальшому, зможуть максимально задовольнити потреби споживачів.

Протягом навчання в нашому університеті майбутні ресторатори на лабораторних заняттях з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» опановують майстерність приготування різноманітних страв. Новий навчальний рік студенти третього курсу розпочали з приготування виробів з риби.

Вони самостійно згідно технологічних карт приготували шніцель рибний натуральний та рибу, смажену у тісті. Смачні результати командної роботи із задоволенням дегустували всією групою, показники якості готових страв відобразили у звіті з лабораторної роботи.

Редакційно-видавничий відділ,
за матеріалами кафедри ХТ та ГРС