Традиційно одне з занять з дисципліни «Вступ до фаху та основи гостинності» для студентів спеціальності «Готельно-расторанна справа» проводить наш ментор, директор і власник ресторану «Пан і пані» Олена Рудченко. Днями до неї завітали майбутні ресторатори Таврійського ДАТУ разом з професором Олесею Прісс та асистентом Аллою Ангеловською.

Студенти зацікавлено слухали історію успішного бізнесу, секрети його становлення та зростання. Завдяки харизматичному керівнику та цікавому доповідачу час сплинув непомітно, а заняття виявилося змістовним. Олена Василівна провела зі студентами психологічну гру та організувала екскурсію приміщеннями ресторану.

Від студентської спільноти було багато питань, пов’язаних з професійною діяльністю на які Олена Рудченко дала вичерпні відповіді. Наприкінці заняття усі студенти отримали брендовані ручки.

Завдяки таким заняттям студенти можуть наживо побачити роботу закладу із «середини» ознайомитися з концепцією ресторанного бізнесу на прикладі конкретного закладу. Майбутні фахівці готельно-ресторанної сфери отримали уявлення про свою професію. Надалі це спонукатиме їх до набуття фахових компетенцій, професійних знань та практичних навичок.

Алла Ангеловська,
асистент кафедри ХТ та ГРС