У ТДАТУ з 24 по 26 травня проводиться акредитаційна експертиза підготовки бакалаврів з напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» згідно наказу Міністерства освіти і науки № 1027и від 18.05.2016 р.

У складі комісії:

Погарська Вікторія Вадимівна – д.т.н., професор, завідувач кафедри технологій переробки плодів, овочів і молока ХДУХТ, голова комісії;

Палвашова Ганна Ігорівна – к.т.н., доцент кафедри біотехнологій, консервованих продуктів і напоїв ОНАХТ.

Комісією перевірені установчі документи, оглянуте матеріально-технічне, кадрове, інформаційне забезпечення освітнього процесу. Перевірено якість підготовки фахівців за даним напрямом, науково-дослідну та виховну роботу. Комісія була присутня на попередньому захисті дипломного проекту студента Шаховського П.В. Також були переглянуто матеріали атестаційних заходів та працевлаштування випускників.