У ТДАТУ з 20 грудня 2017 року розпочато роботу акредитаційної експертизи підготовки освітньо-професійної програми Харчові технології зі спеціальності 181 Харчові технології за другим (магістерським) рівнем згідно з наказом Міністерства освіти і науки № 414-л від 14.12.2017 р.

Комісія у складі голови комісії Колісниченко Тетяни Олександрівни – завідувача кафедри харчових технологій Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, кандидата технічних наук, доцента та Гринченко Ольги Олексіївни – завідувача кафедри технології харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі, доктора технічних наук, професора зустрілася з ректором університету доктором технічних наук, професором, членом-кореспондентом НААН України, Заслуженим працівником освіти України Кюрчевим Володимиром Миколайовичем, проректорами, колективом факультету АТЕ та професорсько-викладацьким складом, що працює на спеціальності 181 Харчові технології.

Комплексні контрольні роботи в межах акредитаційної експертизи підготовки освітньо-професійної програми Харчові технології зі спеціальності 181 Харчові технології за другим (магістерським) рівнем проводяться за узгодженим графіком з 20 по 21 грудня 2017 року.

Комісією оглянуто матеріально-технічне, кадрове та інформаційне забезпечення освітнього процесу, перевірено установчі документи. Експерти ознайомилися з науково-дослідною та виховною роботою, переглянули матеріали атестаційних заходів та працевлаштування випускників. Впродовж 20-22 грудня 2017 року заплановано відвідування баз практик студентів та екскурсія по університету.

Інформаційний супровід – деканат факультету АТЕ