З 23 травня 2018 року на кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету розпочато роботу акредитаційної експертизи підготовки освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за першим (бакалаврським) рівнем згідно з наказом Міністерства освіти і науки № 628-л від 07.05.2018 року.

Комісія у складі Євлаш Вікторії Владленівни, доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри хімії, мікробіології та гігієни харчування Харківського державного університету харчування і торгівлі та Палвашової Ганни Ігорівни, кандидата технічних наук, доцента кафедри біоінженерії і води Одеської національної академії харчових технологій, зустрілася з першим проректором університету, кандидатом технічних наук, професором, Заслуженим діячем науки і техніки України Скляром Олександром Григоровичем, колективом факультету АТЕ та професорсько-викладацьким складом кафедри.

Комплексні контрольні роботи в межах акредитаційної експертизи підготовки освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» за першим (бакалаврським) рівнем проводяться за узгодженим графіком з 23 по 24 травня 2018 року.

Комісією оглянуто матеріально-технічне, кадрове та інформаційне забезпечення освітнього процесу, перевірено установчі документи. Експерти ознайомилися з науково-дослідною та виховною роботою, переглянули матеріали атестаційних заходів та працевлаштування випускників. Впродовж 23-25 травня заплановано екскурсії по університету.

Інформаційний супровід – кафедра ХТ та ГРС