Не дивлячись на дистанційну форму навчання, освітній процес у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного проходить згідно графіку.
Доцент кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи, к.т.н. Надія Загорко провела відкрите онлайн-заняття для студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технологiя м’яса, м’ясопродуктiв та риби» на тему «Оцiнка якостi iкри риб». Гостями зум-конференції були викладачі кафедри.
Студенти ознайомитися з видами сировини для отримання ікри; технологічним процесом одержання ікри риб та її асортиментом; методикою проведення органолептичної оцінки якості ікри.
Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи