Antioksidanti_chto_eto_takoe_preparati_v_aptekah-_spisok_oksidantov-_vitamini_i_sredstva-_v_produktah_i_medЗ метою розкриття наукового потенціалу  університету, бібліотека презентує історико-бібліографічний нарис «Ефективне використання антиоксидантів у виробництві та зберіганні сільськогосподарської продукції: наукова школа д. с.-г. н., професорки В. В. Калитки». Це п’ятий випуск проекту «Наукові напрями ТДАТУ».

 На сторінках цього видання ви зможете ознайомитися з історією створення, напрямами роботи і основними досягненнями наукової школи. Окремий розділ присвячений засновниці наукової школи д. с.-г. н., професорці В. В. Калитці. Заключний розділ містить основні публікації учасників школи.

Видання може бути корисним для науковців, студентів і аспіратів, а також читачів, які бажають розширити свої знання у цій галузі.

Наукова бібліотека ТДАТУ