Викладачі циклової комісії хіміко-технологічних дисциплін ВСП «Бердянський фаховий коледж ТДАТУ» Ольга Попова та Ірина Чередниченко провели майстер-клас для здобувачів освіти ІІІ курсу з дисципліни «Технологія переробки плодів і овочів» на тему: «Мікробіологічні методи консервування. Квашення капусти».

Здобувачі освіти спеціальності 181 «Харчові технології», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів» побачили всі процеси підготовки сировини, самостійно виконали шинкування капусти, нарізання моркви та яблук, провели укладання в підготовлену тару, засвоїли рецептуру виготовлення квашеної капусти та дізналися про необхідні умови для проведення якісної ферментації.

Щоб стати висококваліфікованими фахівцями необхідні не тільки знання, але й практичні навички. Цьому сприяють саме такі майстер – класи.

Заняття пройшло в цікавій інтерактивній формі.

ВСП «Бердянський фаховий коледж ТДАТУ»