Охорона праці в харчовій галузі та цивільний захист

Спеціальність:
Харчові технології
СВО:
Магістр
Курс:
М1

Мета вивчення дисципліни «Охорона праці в харчовій галузі та цивільний захист» полягає у:

– формуванні у майбутніх магістрів з харчових технологій умінь та компетенцій для забезпечення ефективного управління охороною праці та поліпшення умов праці з урахуванням досягнень науково-технічного прогресу та міжнародного досвіду, а також в усвідомленні нерозривної єдності успішної професійної діяльності з обов’язковим дотриманням усіх вимог безпеки праці у конкретній галузі;

– формуванні у студентів здатності творчо мислити, вирішувати складні проблеми інноваційного характеру й приймати продуктивні рішення у сфері цивільного захисту, з урахуванням особливостей майбутньої професійної діяльності випускників.

Робоча програма навчальної дисципліни “Охорона праці в харчовій галузі та цивільний захист” (2022-2023 н.р.)

Силабус навчальної дисципліни “Охорона праці в харчовій галузі та цивільний захист”