Щороку в Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного підводяться підсумки рейтингового оцінювання діяльності кафедр університету.

За результатами роботи у звітному навчальному році, згідно з порядком організації та проведення рейтингового оцінювання діяльності, кожною кафедрою університету були сформовані показники і надані до науково-методичного центру. Для перевірки показників кафедр за напрямами роботи були сформовані і затверджені наказом ректора комісії з рейтингового оцінювання.

Надана кафедрами інформація перевірялась комісіями відповідно до затвердженої методики та критеріїв оцінювання. Так на засіданні Вченої Ради Університету від 27.09.2021 року були підведені підсумки рейтингового оцінювання діяльності кафедр.  Перші місця за показниками роботи розподілились наступним чином:

Колектив кафедри обладнання переробних і харчових виробництв  імені професора Ф.Ю. Ялпачика вітає своїх колег із заслуженою перемогою та святкує разом з ними своє перше місце у навчальній роботі!

Кирило САМОЙЧУК

завідувач кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика