ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі
III Міжнародної науково-практичної конференції
«Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»
4–6 вересня 2019 р.
Планується робота таких секцій:
1. Проблеми та перспективи розвитку обладнання харчових виробництв.
2. Інноваційні підходи та креативні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії.
3. Удосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини.
Заплановано видання збірника матеріалів конференції.

III INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE «Innovative Aspects in Food and Hospitality Industry Equipment Development Under Present Conditions»

III МЕЖДУНАРОДНАЯ НАУЧНО-ПРАКТИЧЕСКАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ «Инновационные аспекты развития оборудования пищевой и гостиничной индустрии в условиях современности»

III МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

IMG_7750