З 5 по 7 вересня 2017 року Таврійським державним агротехнологічним університетом разом з Харківським державним університетом харчування та торгівлі була проведена друга міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» присвячена до 85-річчя Таврійського державного агротехнологічного університету та 50-річчя Харківського державного університету харчування та торгівлі. Конференція проводилась на базі кафедри Обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика ТДАТУ (м. Мелітополь) та СОК «Салют» ТДАТУ на березі Азовського моря (с.м.т. Кирилівка). Конференція була спрямована на вирішення актуальних питань щодо визначення проблем та перспектив розвитку обладнання харчових виробництв, удосконалення процесів і технологій переробки сільськогосподарської сировини  в умовах розвитку сучасного суспільства та інноваційних підходів та креативних рішень у формуванні технічного оснащення підприємств готельно-ресторанної індустрії.

 DSC_0429DSC_0454