21 листопада 2018 р. відбулося засідання секції «Обладнання переробних і харчових виробництв» у рамках проведення щорічної всеукраїнської студентської науково-технічної конференції в ТДАТУ. В ході проведення конференції заслухали доповіді учасників конференції за підсумками наукових досліджень, які проводились студентами та магістрантами ТДАТУ під керівництвом викладачів кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика.

В конференції взяли участь 28 учасників. Магістранти та студенти ТДАТУ підготували різноманітні, цікаві доповіді, які були присвячені вирішенню проблем технології та вдосконалення обладнання для переробки та зберігання харчових продуктів.

За підсумками конференції визначили кращі доповіді, серед яких:

  • Чердаклієв А.А., студент 12 МБ ГМ групи з доповіддю «Вдосконалення способу заморожування харчових продуктів», керівник: к.т.н., ст. викл. Тарасенко В.Г.;

  • Калабухова С.В., студентка 21 ХТ групи з доповіддю «Технологія виготовлення сухофруктів», керівник ст. викл. Циб В.Г.;

  • Левадний Д.О., 11 МБ ГМ групи з доповіддю «Аналіз способів очищення питної води», керівник к.т.н., доц. Олексієнко В.О.

За результатами проведеної конференції планується видання збірника тез доповідей студентів і магістрантів.

Науково-технічна конференція магістрантів та студентів на кафедрі ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика

 

Інформаційний супровід: Тарасенко В.Г., к.т.н., старший викладач кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика.