Пупинін Андрій Андрійович

Посада: Завідувач лабораторії кафедри Обладнання переробних та харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика

Базова вища освіта: За час роботи здобув вищу освіту за спеціальністю інженер-механік, закінчивши Таврійську державну агротехнічну академію в 2005 році.

Пупинін А.А. прийнятий до закладу вищої освіти у вересні 1998 року в АГЧ. З лютого 2000 року переведений на посаду лаборанта кафедри.

У вересні 2006 року переведений на посаду завідувача лабораторією.

Основні наукові праці

ПУБЛІКАЦІЇ

Самойчук К.О., Пупинін А.А. Методика впровадження інженерних рішень при проведенні лабораторних і практичних занять на кафедрі «Обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика» // Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти. Випуск 24 / Збірник науково-методичних праць / ТДАТУ: ред. кол. В.М. Кюрчев, О.П. Ломейко, В.Т. Надикто [та ін.]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2020. С . 104-108.

Підручники, навчальні посібники, монографії

ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ, МОНОГРАФІЇ

Конструкції і розрахунки машин та апаратів переробних виробництв: підручник / В. С. Бойко, К. О. Самойчук, В. Г. Тарасенко, О. П. Ломейко, В. О. Олексієнко, С. В. Петриченко, А. А. Пупинін, Г. І. Гавдида. – Київ : ПрофКнига, 2021. – 319 с.

Ялпачик Ф.Ю., Ялпачик В.Ф., С.Ф. Буденко, В.Г. Циб., Пупинін А.А. Посібник для підготовки наладчика обладнання переробних виробництв: Навчальний посібник. – Мелітополь: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2016. – 535 с.

ON-LINE ПОСІБНИКИ ТА ПІДРУЧНИКИ

Ялпачик В.Ф., Паляничка Н.О., Пупинін А.А. Технологічне обладнання для миття, інспектування, сортування і калібрування плодоовочевої сировини, 2021 р.

Паляничка Н.О., Пупинін А.А., Феофанов М.О. Технологічне обладнання для обробки солоду в сучасному пивоварінні, 2021 р.

Самойчук К.О., Пупинін А.А., Феофанов М.О. Аналіз сировини для виробництва пива, 2021 р.

Самойчук К.О., Пупинін А.А., Феофанов М.О. Основи технології пивоваріння, 2021 р.

Самойчук К.О., Пупинін А.А., Феофанов М.О. Показники якості крафтового пива, 2021 р.

Самойчук К.О., Пупинін А.А. Дефектування та відновлення типових деталей і з´єднань обладнання харчових підприємств, 2020 р.

Самойчук К.О., Циб В.Г., Пупинін А.А. Експлуатація обладнання з виробництва ковбасних виробів, 2020 р.

Підвищення кваліфікації, стажування