Керівниками гуртку являються д.т.н., проф. В.Ф. Ялпачик, к.т.н., доц. В.Г. Тарасенко. До складу групи входять наступні студенти:

Робота гуртку проходила згідно затвердженого на кафедрі плану роботи в аудиторіях та після запровадження в ТДАТУ карантину дистанційно. Але це не завадило продуктивній роботі, і за результатами роботи наукового гуртка учасниками групи були опубліковані наступні тези:

  • Безуглий Є.В.,Тарасенко В.Г. Придатність рослинної сировини до низькотемпературного заморожування. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с..147-148.
  • Красуля С.С., Ялпачик В.Ф. Вдосконалення фризеру ФМ-1 лінії виробництва м´якого морозива. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с.37-38.
  • Гейман Ю.Є., Тарасенко В.Г. Конструкція процесу лінійної мийної машини // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 8 квітня 2020 р. – Харків : ХДУХТ, 2020. – С. 190.
  • Хмура Ю.Ю., Тарасенко В.Г. Автоматична закатувальна машина для виробництва консервів // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 8 квітня 2020 р. – Харків : ХДУХТ, 2020. – С. 219.
  • Богатирьов І.О., Тарасенко В.Г. Зберігання плодів кабачків у замороженому стані // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Досягнення та перспективи галузі виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції». м. Кропивницький, 9-11 квітня 2020 р. Кропивницький, 2020. С. 66 – 69.

Віра Тарасенко, доцент кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика