Керівниками гуртку являються к.т.н., доц.  В.С. Бойко, к.т.н., доц. В.Г. Тарасенко. До складу групи входять наступні студенти: Бетін С.І. (41 ГМ), Рабчук О.А., (12 сГМ) та Савісько А.Ю. (31 ГМ).

Робота гуртку у другому семестрі проходила згідно затвердженого на кафедрі плану роботи. З початку семестру керівники зустрічалися зі учасниками гуртка в аудиторному режимі, а із запровадженням карантину і до закінчення семестру за допомогою платформи Zoom.

В результаті роботи гуртка виконаний аналітичний розрахунок параметрів експериментальної установки для дослідження процесу теплопередачі.

За результатами роботи студентського наукового гуртка напрацьовані матеріали для написання студентської наукової роботи для участі у конкурсі та опубліковані наступні тези доповіді на конференції:

Бетін С.І., Бойко В.С. Технологічні принципи передавання тепла продукту // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді» 8 квітня 2020 р. – Харків : ХДУХТ, 2020. – С. 185.

Віра Тарасенко, доцент кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика