Підведено підсумки роботи студентського наукового гуртка “Дослідження процесів переробки зернових культур і плодово-ягідної продукції” за 2 сем 2019-2020 н.р., керівник к.т.н., доцент Верхоланцева В.О.

До студентського активу групи входять студенти 41ГМ  Мехтієва С.М., Тетервак І.Р. 41 ГМ, Соколенко М.М. 41 ГМ, Педаш Д.В. 41 ГМ, Зотов Д.А. 12МБГМ, 12 СГМ Рябчук, Водяницький І.О. 31 ГМ

         Робота гуртку проходила дистанційно на платформі ZOOM

Безымянный

За результатами роботи наукового гуртка членами групи опубліковано 3 тези:

  1. Водяницький І.О., Верхоланцева В.О. Види охолодження сільськогосподарської продукції. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 159-160.
  2. Рабчук О.А., Верхоланцева В.О. Значення заморожування продуктів харчування // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Досягнення та перспективи галузі виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції». м. Кропивницький, 9-11 квітня 2020 р. Кропивницький, 2020. С. 69 – 70.
  3. Рабчук О.А., Верхоланцева В.О. Вимоги до холодильних агентів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – 282, [ХV] с.

Інформаційний супровід: к.т.н., доцент Валентина Верхоланцева