06.10.2020 в аудиторії 8.310 проходило засідання наукового гуртку за напрямом “Дослідження перспективного способу зберігання зернових, олійних культур і плодово-ягідної продукції для подальшої переробки”. Керівником гуртка є Верхоланцева В.О. До студентського активу групи входять студенти Рабчук О.А. 22 СГМ, Тетервак І.Р. 11МБГМ, Зотов Д.А 22 МБГМ, Мехтієва С.М. 11МБГМ.

Робота гуртку проходила згідно затвердженого завідуючим кафедрою плана робіт. Заняття гуртку проходили через вівторок по розкладу зеленого тижня з 13.45 до 15.20 в аудиторії 8.310. За результатами роботи наукового гуртка членами групи поставлені задачі та розглянути перспективи для публікації своїх наукових досліджень у студентських збірниках.

У зв’язку з поширення випадків захворювання на коронавірус COVID-19 в Україні, на засіданні було прийнято рішення  одноголосно, що засідання гуртка будуть відбуватися дистаційно з метою забезпечення необхідних заходів безпеки.

Інформаційний супровід: к.т.н.,доцент Валентина ВЕРХОЛАНЦЕВА