28 вересня 2016 року на кафедрі обладнання переробних і харчових виробництв відбулася студентська практична конференція „Практична підготовка – невід’ємна складова створення інженерних кадрів”. Студенти за роки навчання повинні опанувати всі необхідні для нього практичні знання  і навички, які дають йому можливість працювати на визначеному підрозділі виробництва. Основною метою виробничої практик4и є ознайомлення з переробними підприємствами, машинами і підготовка студентів до роботи безпосередньо на робочих місцях переробних підприємств.

          Виробнича практика проходила на наступних базових підприємствах м. Мелітополя: ПП “Молокозавод ОЛКО5М”, ВАТ “Мелітопольський м’ясоко мбінат”, ТОВ «Мелітопольський маслоекстракційний з авод» та інших. Окремі студенти пройшли виробничу практику на переробних підприємствах, від яких вони були направлені на навчання та на які вони планують поступити на роботу після закінчення університету.

З вступним словом виступив доцент кафедри ОПХВ Бойко В.С. Він ознайомив присутніх на конференції із значенням практичної підготовки студентів для досягнення професіоналізму в своїй галузі.

         На конференції з доповідями виступили наступні студенти: Воробйов О.В. (гр. 21 МБ ПР), Петранов Є.М. (гр. 21 СМБ), Гаврюшенко Д.І. (гр. 22 СМБ), Рябінський О.О. (гр. 41 МБ). Всі доповіді були цікавими та ілюстративними і викликали зацікавленість у присутніх на студентській практичній конференції.

6 1 2 3