конференція 130 квітня 2021 року відбулась  ІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференції «Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв». Тематика конференції передбачала широке коло питань, пов’язаних із світовими досягненнями та інноваційними технологіями в ресторанному господарстві, удосконаленням процесів та обладнання харчових виробництв, а також сучасними тенденціями та стратегіями розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Викладчі кафедри к.т.н., доц. Паляничка Н.О., к.т.н., доц. Верхоланцева В.О. прийняли участь у конференції, матеріали якої увійшли до збірника матеріалів конференції.

  • Palianychka N., Verkholantseva V. Method of increasing energy efficiency of emulsion dispersion process / Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. – 133-134 с.
  • Verkholantseva V., Palianychka N. The use of cold in the fruit and vegetable canning industry / Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. – 141-142 с.

Надія ПАЛЯНИЧКА

к.т.н., доцент кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика