Шановні колеги та студенти, викладачами кафедри “Обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика” було видано навчальний посібник та лабораторний практикум, які призначені для поглибленого вивчення другого модуля  „Обладнання складів переробних підприємств АПК“ навчальної дисципліни „Обладнання складів“ при підготовці фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 133 „Галузеве машинобудування“.
 Снимок Снимок
Тематика розділів відповідає навчальній робочій програмі, розробленій на кафедрі „Обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика” і затвердженій Методичною радою Таврійського державного агротехнологічного університету імені  Дмитра Моторного.
Метою навчального посібника та лабораторного практикуму є викладення загальних теоретичних відомостей за кожною темою модулю, що дозволить поглиблено використовувати його при підготовці до розрахункових практичних робіт, поточного та підсумкового контролю по завершенню курсу. Посібник може бути корисним для слухачів факультетів підвищення кваліфікації, студентів заочної форми навчання, а також фахівців інженерно-технічної служби переробних та харчових виробництв.

К.О. Самойчук, О.Г. Скляр, С.В. Кюрчев, С.Ф. Буденко, В.О. Верхоланцева, Н.О. Паляничка, В.Г. Тарасенко, В.Г. Циб, Н.П. Загорко, Л.М. Кюрчева, Н.А. Гапріндашвілі. Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції. Навчальний посібник. Мелітополь: Видавничий  будинок Мелітопольської міської друкарні, 2019. 185 с.

К.О. Самойчук, В.Ф. Ялпачик, С.В. Кюрчев, С.Ф. Буденко, В.О. Верхоланцева, Н.О. Паляничка, В.Г. Циб. Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції. Лабораторний практикум. Мелітополь: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2019. 170 с.