За результатами матеріалів другої міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв» яка відбулася 23 листопада 2021 року, організованою кафедрами обладнання  переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика  та кафедрою харчових технологій та готельно-ресторанної справи, вийшов з друку збірник матеріалів конференції НОВАЦІЇ В ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАНИХ, ХАРЧОВИХ І ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ. Збірник   розрахований на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарств.

 

 

Кирило САМОЙЧУК

д.т.н., професор кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика