В.о. завідувача кафедри обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика д.т.н., доцент Самойчук Кирило Олегович і к.т.н., доцент Петриченко Сергій Володимирович взяли участь у роботі Міжнародної науково-методичної конференції «Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення» до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва, яку проводив Харківський державний університет харчування та торгівлі 23–24 травня 2019 р. в місті Харкові.

Пленарне засідання розпочалося з вступного слова ректора Харківського державного університету харчування та торгівлі, доктора технічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, академіка Української академії наук Черевка Олександра Івановича.

Програмою конференції було передбачено розгляд актуальних питань у сфері харчової та готельної індустрії, а саме:

  • Базові принципи інженерної освіти та інноваційні підходи до організації навчального процесу;
  • Використання інтерактивних методів навчання із застосуванням інформаційно-телекомунікаційних технологій;
  • Компетентнісний підхід у формуванні сучасного інженера для сфери харчової і готельної індустрії.

За матеріалами конференції був виданий збірник тез доповідей.

IMG_4744

IMG_4300

IMG_4372

IMG_4542