Снимок24 квітня 2020 р. у форматі відео-конференції на платформі Zoom було проведено Першу Міжнародну науково-практичну інтернет-конференцію “Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв”  в якій прийняли участь к.т.н., доцент Верхоланцеіа В.О. та к.т.н., доцент Паляничка Н.О. У роботі конференції взяли участь 213 учасників, які представляють 38 навчальних закладів та наукових установ чотирьох країн – Республіки Білорусь, Узбекистану, Польщі та України. Матеріали І Міжнародної науково-практичної інтернетконференції „Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв”, тематика яких містить широке коло питань, пов’язаних із світовими досягненнями та інноваційними технологіями в ресторанному господарстві, удосконаленням процесів та обладнання харчових виробництв, а також сучасними тенденціями та стратегіями розвитку готельно-ресторанного бізнесу опубліковано у збірнику.