У період з 7 жовтня по 8 листопада 2019 р. доцент кафедри обладнання переробних і харчових виробництв ім. проф. Ф.Ю. Ялпачика Тарасенко Віра Григорівна згідно наказу ректора ТДАТУ проходила виробниче стажування без відриву від виробництва на ПП «ДІМІОРС» м. Мелітополь Запорізької області. Метою стажування є набуття нових і вдосконалення раніше набутих компетентностей в межах професійної діяльності; набуття досвіду виконання додаткових завдань та обов’язків в межах професії; формування та розвиток інформаційнио-комунікаційних навичок, медійної грамотності, управлінської компетентностей тощо.

Мелітопольська пивоварня «Діміорс» спеціалізується на виробництві живого не пастеризованого пива та безалкогольних напоїв. Компанія застосовує старовинні традиції виготовлення пива, використовує високоякісну сировини, використовує спеціально підготовлену артезіанську воду, що видобувається з свердловини глибиною 360 метрів. Всі види пива «Діміорс» не піддаються ні пастеризації, ні стерилізації, що зберігає його корисні речовини. Продукт не додаються барвники і консерванти — велика рідкість у сучасному пивоварінні.

Під час проходження стажування на підприємстві згідно програми виробничого стажування викладач ознайомилась з передовими технологіями виробництва пива та безалкогольних напоїв, з методикою і методами  проведення основних операцій виробничого циклу, з сучасною технологічною документацією, спостерігала за  технологічними процесами, пов’язаними з виробництвом пива. За час стажування отримано важливий практичний досвід з сучасних технологій виробництва пива та безалкогольних напоїв.

Снимок

Снимок

Інформаційний супровід: Тарасенко В.Г., доц. кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика