Снимок8 квітня 2021 року викладачі кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика разом зі здобувачами спеціальності 133 “Галузеве машинобудування”  прийняли участь  у Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і  молодих учених “Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді”. Матеріали конференції представлені у Збірнику тез доповідей конференції в якому представлені тези доповідей з інноваційних технологій продуктів харчування, нанотехнологій та біотехнологій оздоровчих продуктів, удосконалення процесів, апаратів харчових виробництв і холодильної техніки, товарознавства та управління якістю. Розглянуто результати фундаментальних досліджень у галузі фізики, хімії, математики та механіки. Велику увагу приділено проблемам екології та охорони праці, упровадженню новітніх інформаційних технологій

  • Колєснік О.П. (Кер. Н.О. Паляничка) Просіювач для очищення борошна від сторонніх домішок / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 169.
  • Кузьмін К.С. (Кер. К.О. Самойчук, О.О. Ковальов) Якість диспергування в струминно-щілинному гомогенізаторі молока / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 170.
  • Мехтієва С.М. (Кер. В.Г. Тарасенко) Виробництво безалкогольних напоїв / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, отельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 174.
  • Мехтієва С.М. (Кер. В.О. Верхоланцева) Зберігання ягід / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с.175.
  • Шестак А.О. (Кер. В.Г. Тарасенко) Плівковий охолоджувач напоїв / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 187.
  • Шестопалов О.М. (Кер. В.О. Верхоланцева) Процес приготування напівфабрикатів із січеного м’яса / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 189.
  • Юрченко С.О. (Кер. Н.О. Паляничка) Обґрунтування конструкції машини для заокруглення заготовок тіста / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 190.

    Кирило САМОЙЧУК

    д.т.н. кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика