Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи уклала договори з провідними українськими підприємствами про проходження практики студентами спеціальності «Харчові технології».

З 2 липня по 10 серпня 2018 року здобувачі освіти мали змогу оволодіти секретами професії на передовому підприємстві харчової галузі «Чумак» у м. Каховка. Впродовж проходження практики студенти ознайомилися з новітніми технологіями біотехнологічного консервування огірків, оскільки саме на цей період припадає максимальний сезон їх надходження. Працюючи пліч о пліч з досвідченими технологами, практикантам була надана можливість:

– наочно побачити весь технологічний процес ферментації огірків;

– проаналізувати біотехнологічні та фізико-хімічні зміни, що відбуваються з ними під час консервування;

– діагностувати вплив технологічних режимів на якість готового продукту;

– ознайомитись з управлінням технологічними процесами виробництва консервованих огірків;

– отримати навички роботи зі спеціальним технологічним обладнанням;

– оволодіти методами контролю якості консервованих продуктів.

Практична підготовка дозволила студентам поглибити отримані теоретичні знання та підвищити якість підготовки кваліфікованих кадрів із урахуванням вимог роботодавців. Отриманий на виробництві досвід в майбутньому допоможе нашим студентам в умовах реальної професійної діяльності.

Поглиблюючи практичну спрямованість навчання, ТДАТУ дбає про перспективність подальшого працевлаштування своїх студентів за фахом!

Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи