8 листопада 2017 року декан факультету АТЕ ТДАТУ к.с.-г.н., доц. Іванова Ірина Євгенівна особисто зустрічала групу студентів у супроводі куратора Олексія Юрійовича Вієнка, які прибули до нас із чарівного населеного пункту Василівка, а саме із ВСП «Василевський коледж ТДАТУ».

Іванова І. Є. показала майбутнім здобувачам вищої освіти ТДАТУнаш затишний 5 корпус. Надалі спілкування продовжила
д.т.н., доц. Прісс Олеся Петрівна – завідувачкафедри Технології переробки та зберігання продукції сільського господарства, якає випускаючою зі спеціальності 181 «Харчові технології». Кафедра частувала гостей чаєм із трав, які зібрали своїми руками студенти напряму «Харчові технології» та неперевершеним, ароматним, ніжним і солодко-медовим печивом у формі маленьких янголяток, яке було з любов’ю випечене дбайливим співробітником кафедри – Лисенко Ольгою Василівною.

Потім к.т.н., ст. викл. кафедри ТПЗПСГ Кулик Аліна Степанівна провела коротку екскурсію територією університету та супроводила гостей до шостого лабораторного корпусу, де повідала майбутнім здобувачам вищої освіти секрети технології вирощування грибів роду глива та продемонструвала лабораторію з мікробіологічних досліджень.

Подальше знайомство продовжилось на кафедрі Обладнання переробних і харчових виробництв факультету ІКТ під керівництвом
к.т.н., доц. Загорко Надії Петрівни.

Співробітники кафедри підготували для студентів ВСП «Василівський коледж ТДАТУ» приємний та у прямому сенсі «гарячий» сюрприз – свіжоспечений хліб із суміші житнього та пшеничного борошна із додаванням прянощів і солодкі пухкенькі пончики.

Щасливі та ситі гості вирушилидодому у чудовому гуморі та сповнені яскравими враженнями від отриманої інформації про таку надзвичайну цікаву спеціальність –«Харчові технології».

к.т.н., ст.викл. каф. ТПЗПСГ Кулик А. С.