24 жовтня 2017 року факультет керівництво факультету Агротехнологій та екології ТДАТУ на чолі з к.с.-г.н., доц. Івановою Іриною Євгенівною зустрічало гостей з ВСП «Василівський коледж ТДАТУ». Відокремлений структурний підрозділ представляла група спеціальності 181 «Харчові технології» за спеціалізацією «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» у кількості 10 осіб під керівництвом куратора Олексія Юрійовича Вієнка.

Знайомство з нашим університетом розпочалося із особистої зустрічі куратора Вієнко О. Ю. з деканом факультету Івановою І. Є. Декан факультету особисто провела екскурсію 5 корпусом університету для майбутніх здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Подальше спілкування продовжувалось на кафедрі Технології переробки та зберігання продукції сільського господарства, яку очолює д.т.н., доц. Прісс Олеся Петрівна. Кафедра ТПЗПСГ наразі є випускаючою зі спеціальності 181 «Харчові технології», за спеціалізацією «Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів». Кафедра приймала гостей у теплій атмосфері та частувала їх смаколиками власного виробництва. Олеся Петрівна показала абітурієнтам лабораторії, навчальні аудиторії, комп’ютерний клас кафедри. Потім завідувач кафедрою ТПЗПСГ провела коротку екскурсію територією університету та супроводила гостей до шостого лабораторного корпусу, де к.т.н., ст. викл. кафедри ТПЗПСГ Кулик Аліна Степанівна повідала майбутнім здобувачам вищої освіти секрети технології вирощування грибів роду глива та продемонструвала лабораторію з мікробіологічних досліджень.

Подальше знайомство продовжилось в музеї університету в супроводі Оксамитної Анни Петрівни.

Задоволені гості залишили ТДАТУ у чудовому гуморі лише під вечір та обіцяли повернутись на початку липня 2018 року – для подання документів для вступу за спеціальністю «Харчові технології».

к.т.н., ст.викл. каф. ТПЗПСГ

Кулик А. С.