Сучасні технології вирощування плодоовочевої продукції

Спеціальність:
АГ
СВО:
Магістр
Курс:
1
Провідний викладач:
Шкіндер-Барміна Анна Миколаївна

Мета. Поліпшення підготовки майбутніх магістрів з технології виробництва плодів, ягід і овочів, що є основою забезпечення населення
високоякісними продуктами харчування, а переробної промисловості сировиною.
Предметом вивчення навчальної дисципліни є формування у майбутніх фахівців знань і навиків створення сучасних насаджень плодових, ягідних
рослин та овочів на основі застосування сучасних інтенсивних технологій виробництва.
Завдання: – вивчення і засвоєння передумов інтенсивного вирощування плодових, ягідних культур і винограду; – оволодіти знаннями із запровадження інтенсивних промислових технологій у насадженнях плодових і ягідних культур та винограду; – набуття практичних навиків дотриманню технологічної дисципліни у інтенсивних насадженнях.

Робоча програма навчальної дисципліни Сучасні технології вирощування  плодовоовочевої продукції для здобувачив ступеня вищої освіти “Магістр” зі спеціальності 201 – Агрономія

Силабус навчальної дисципліни Сучасні технології вирощування  плодовоовочевої продукції для здобувачив ступеня вищої освіти “Магістр” зі спеціальності 201 – Агрономія