Традиційно наприкінці навчального року відбулась атестація кваліфікованих робітників професії 8270 «Контролер харчової продукції». Для проведення атестації наказом ректора було призначено Державну кваліфікаційну комісію у наступному складі:

Голова ДКК: Голова Севастьянович В. М. директор ТОВ НВП «ГРИБНІЙ ЛІКАР»

Члени комісії:

Бандура І. І. – к.с.-г.н., доцент кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи;

Андрущенко М. В. – к.с.-г.н., доцент кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи.

Згідно «Тимчасового порядку проведення атестації кваліфікованих робітників у ТДАТУ» підготовка і проведення Державного кваліфікаційного іспиту відбувалась в режимі відео конференції на платформі ZOOM.

В цьому році підготовка слухачів проходила в складних умовах. У зв’язку з протиепідемічними заходами в другому семестрі була проведена робота з організації дистанційного навчання на навчально-інформаційному порталі ТДАТУ.

По закінченню терміну навчання студенти проходять виробничу практику і мають право працювати на посадах кваліфікованих робітників, виконуючи програму практики та здобуваючи досвід практичної роботи на виробництві. Як правило, випускники центру професійного навчання інституту підвищення кваліфікації ТДАТУ вже до закінчення ЗВО визначаються з майбутнім місцем роботи і мають перспективи успішного кар’єрного росту.

На основі перевірки екзаменаційних робіт 25 слухачів комісія прийняла рішення про присвоєння кваліфікації «Контролер харчової продукції» 2 розряду всім студентам, які закінчили навчання.