Наукове обгрунтування безвідходних технологій консервованих продуктів (ХТ)

Спеціальність:
ХТ
СВО:
Магістр
Курс:
1
Провідний викладач:
Григоренко Олена Віталіївна

Мета дисципліни – здобуття майбутніми фахівцями теоретичних знань і практичних навичок з питань наукового обґрунтування безвідходних технологій консервованої продукції.

Результатом опанування дисципліни студентами є комплекс знань та практичних навичок:

знати:

  • етапи утворення вторинних ресурсів, відходів консервних виробництв;
  • напрямки використання      відходів,    вторинних ресурсів консервних виробництв;
  • процеси та апарати, що використовуються при переробці відходів;
  • технологічні схеми         переробки вторинних ресурсів     і побічної продукції.

вміти:

  • обирати шляхи використання відходів переробних підприємств;
  • обирати оптимальні  схеми  переробки    вторинної  сировини у готову продукцію;
  • здійснювати        збір,  обробку,    аналіз,        систематизацію науково-технічної інформації по даній дисципліні.

 

Робоча програма з дисципліни “Наукове обгрунтування безвідходних технологій консервованих продуктів”