Загальні технології харчової промисловості. Технологія консервування плодів та овочів

Спеціальність:
СВО:
Бакалавр
Курс:
3
Провідний викладач:
Сердюк Марина Єгорівна

Мета дисципліни – формування спеціалістів зі знанням повного циклу
технологічного процесу консервування плодоовочевої сировини. За умови сезонного
виробництва лише консервування та якісне зберігання забезпечують цілорічне
харчування людини цінними плодами та овочами.
Завданнями дисципліни є:
– надати інформацію з теоретичних основ зберігання продукції
рослинництва;
– надати інформацію з теоретичних основ первинної переробки продукції
рослинництва;
– розкрити поняття про технологічний процес зберігання продукції
рослинництва;
– розкрити поняття про технологічний процес первинної переробки
продукції рослинництва
– надати інформацію з методів контролю якості рослинної продукції при
зберіганні;
– надати інформацію з методів контролю якості рослинної продукції при
первинній переробці;
– навчити студента методиці вибору раціонального способу і розробки
оптимального прогресивного технологічного процесу зберігання
рослинної продукції;

Силлабус з дисципліни Загальні технології харчової промисловості. Технологія консервування плодів та овочів

РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ