Освітньо-професійна програма 2022

Освітньо-професійна програма 2022

Обов’язкові дисципліни Документи Викладач
1. Цикл загальної підготовки
ОК 1 Українська мова за професійним спрямуванням Робоча програма
Силабус
ст.в. Зімонова Ольга Володимирівна 
ОК 2 Філософія Робоча програма
Силабус
к.ф.н., доцент Ісакова Олена Іванівна
ОК 3 Іноземна мова за професійним спрямуванням Робоча програма(11 ХТ)
Робоча програма(11сХТ) Робоча програма(21 ХТ)
Робоча програма(21сХТ)
Силабус
ст.викл. ЛемещенкоЛагода Вікторія Володимирівна

ст.викл. Кривонос Ірина Анатоліївна

ОК 4 Інформатика та інформаційні системи Робоча програма Силабус к.т.н., доц. Холодняк Юлія Володимирівна
ОК 5 Вища математика Робоча програма Силабус к.ф.м.н., доц. Леонтьєва Вікторія Володимирівна
ОК 6 Хімічні основи харчових технологій: Робоча програма (ЗНХ) Робоча програма (АХ) Робоча програма (ФКХ) Робоча програма (ОБХ) Силабус (ЗНХ)     Силабус (АХ)        Силабус (ФКХ)     Силабус (ОБХ)  д.с.г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна 
2. Цикл професійної підготовки
ОК 7 Вступ до фаху та університетська освіта Робоча програма Силабус д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна
ОК 8 Технологічні властивості сировини Робоча програма Силабус к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна
ОК 9 Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукцією Робоча програма Силабус к.с.г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна
ОК 10 Процеси і апарати харчових виробництв Робоча програма Силабус к.т.н., доц. Верхоланцева Валентина Олександрівна
ОК 11 Мікробіологія Робоча програма Силабус  к.с.г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна
ОК 12 Теоретичні основи харчових виробництв (з НП) Робоча програма Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 13 Теоретичні основи харчових виробництв Робоча програма Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 14 Методи контролю харчових виробництв Робоча програма Силабус к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна
ОК 15 Науково-дослідна робота студентів Робоча програма Силабус  к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна
ОК 16 Загальна технологія харчових підприємств, у т.р.:
ОК 16.1 Технологія консервування плодів та овочів Робоча програма Силабус д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна
ОК 16.2 Технологія м’яса, м’ясопродуктів і риби Робоча програма Силабус к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна
ОК 16.3 Технологія молока і молочних продуктів Робоча програма Силабус  к.т.н., доц.Андрущенко Микола Васильович
ОК 16.4 Технологія жирів і жирозамінників Робоча програма Силабус  к.т.н., доц. Колісниченко Тетяна Олександрівна
ОК 16.5 Технологія переробки і зберігання зерна Робоча програма Силабус к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна
ОК 16.6 Технологія цукрового виробництва Робоча програма Силабус к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна
ОК 16.7 Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів Робоча програма Силабус к.т.н., доц.Тарасенко Віра Григорівна
ОК 16.8 Технологія бродильних виробництв Робоча програма Силабус к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна
ОК 17 Холодильна технологія харчових продуктів Робоча програма Силабус д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна 
ОК 18 Проектування підприємств харчової промисловості з основами промбудівництва Робоча програма Силабус  д.т.н., проф.. Самойчук Кирило Олегович

к.т.н., доц. Ломейко Олександр Петрович

ОК 19 Комплексний курсовий проект
ОК 20 Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів у комплексі з навчальною практикою Робоча програма Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 21 Гігієна і санітарія харчових виробництв Робоча програма Силабус  к.т.н. доц. Кулик Аліна Степанівна
ОК 22 Технологія зберігання плодів та овочів Робоча програма Силабус  д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна 
ОК 23 Основи комп’ютерного моделювання Робоча програма Силабус к.т.н., доц. Мацулевич Олександр Євгенович 
ОК 24 Технологія сушіння плодів та овочів Робоча програма Силабус к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна
ОК 25 Маркетинг і логістика харчової промисловості Робоча програма Силабус к.е.н., доц. Шквиря Наталя Олександрівна
ОК 26 Технологічне обладнання харчових виробництв Робоча програма Силабус к.т.н., доц. Паляничка Надія Олександрівна 
ОК 27 Охорона праці та безпека життєдіяльності Робоча програма Силабус к.т.н., доцент Зоря Михайло Віталійович
ОК 28 Економіка і менеджмент харчових виробництв Робоча програма Силабус к.е.н., доц. Кравець Олег Васильович

к.е.н., доц. Лисак Оксана Іванівна

ОК 29 Технологія продукції ресторанного господарства Робоча програма Силабус к.т.н., доц. Колісниченко Тетяна Олександрівна
2.1 Практична підготовка
ОК 30 Виробнича практика Робоча програма

 

Вибіркові дисципліни Кількість кредитів Форма підсумкового контролю
Вибіркові компоненти (обрати одну дисципліну)
ВК 1 Дисципліни історико-культурологічного спрямування:

4 диф. залік
ВК 2 Дисципліни суспільно-політичного спрямування:

4 диф. залік
ВК 3 Дисципліни соціально-правового спрямування:

  • Правознавство
  • Господарське право
  • Природоресурсне право
  • Трудове право
3 диф. залік
ВК 4 Дисципліни природничо-математичного спрямування:

  • Харчова хімія
  • Фізика нанометалів та нанотехнологій
  • Фізика з основами біофізики рослин
  • Додаткові розділи математичної статистики та аналізу даних
  • Додаткові розділи оптимізації і теорії прийняття рішень
  • Математичні методи та моделі в сучасних наукових дослідженнях
  • Лабораторний практикум з математичного моделювання процесів та систем
  • Теорія ймовірностей та математична статистика
4 диф. залік
ВК 5 Дисципліни іншомовної підготовки:

8 2 диф. заліка
ВК 6 Дисципліни спортивного спрямування:

  • Загальна фізична підготовка
  • Фізичне виховання
  • Волейбол
  • Баскетбо
  • Гандбол
8 4 диф. заліка
Дисципліни професійного спрямування (вибрати 10)
Технологія кулінарної продукції 3 диф. залік
Технологія продуктів функціонального призначення 3  диф. залік
Інформаційні технології в інженерних розрахунках 3  диф. залік
Моделювання технологічних процесів і систем 3  диф. залік
Інженерна та комп’ютерна графіка 3  диф. залік
Плодівництво 3  диф. залік
Технологія виробництва сільськогосподарської продукції 3 диф. залік
Технологія виробництва продукції тваринництва 3  диф. залік
Бджільництво 3  диф. залік
Зооінженерія 3  диф. залік
Технологія виробництва продукції рослинництва 3  диф. залік
Овочівництво, баштанництво та грибівництво 3  диф. залік
Виноградарство та ампелографія 3 диф. залік
Основи фізіології і гігієни харчування 3  диф. залік
Основи дієтичного харчування (дієтологія) 3  диф. залік
Харчові і дієтичні добавки 3  диф. залік
Прянощі та приправи 3  диф. залік
Готельно-ресторанна справа 3  диф. залік
Автоматизація технологічних процесів 3 диф. залік
Прикладна механіка 3  диф. залік
Теплові процеси та обладнання харчових виробництв 3  диф. залік
Холодильна техніка та обладнання 3  диф. залік
Крафтові технології 3  диф. залік
Товарознавство продовольчих товарів і тари 3  диф. залік
Товарознавство продовольчих товарів 3 диф. залік
Товарознавство харчових продуктів 3  диф. залік
Експертиза продовольчих товарів 3  диф. залік
Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості 3  диф. залік
Етнічні кухні 3  диф. залік
Санітарія і гігієна закладів ресторанного господарства 3  диф. залік
Бізнес-аналітика 3 диф. залік
Економічний аналіз 3  диф. залік
Логістичний менеджмент 3  диф. залік
Маркетинг в інтернеті 3  диф. залік
Графічні редактори 3  диф. залік
Технологічні розрахунки в харчовій промисловості 3  диф. залік
Освітньо-професійна програма 2021

Освітньо-професійна програма 2021

Обов’язкові дисципліни Документи Викладач
1. Цикл загальної підготовки
ОК 1 Українська мова за професійним спрямуванням Силабус ст.в. Зімонова Ольга Володимирівна 
ОК 2 Філософія Силабус к.ф.н., доцент Ісакова Олена Іванівна
ОК 3 Іноземна мова за професійним спрямуванням Силабус ст.викл. ЛемещенкоЛагода Вікторія Володимирівна

ст.викл. Кривонос Ірина Анатоліївна

ОК 4 Інформатика та інформаційні системи  Силабус   к.т.н., доц. Холодняк Юлія Володимирівна
ОК 5 Вища математика Силабус  к.ф.м.н., доц. Леонтьєва Вікторія Володимирівна
ОК 6 Хімічні основи харчових технологій: Силабус (ЗНХ)     Силабус (АХ)        Силабус (ФКХ)     Силабус (ОБХ)  д.с.г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна 
2. Цикл професійної підготовки
ОК 7 Вступ до фаху та університетська освіта  Силабус д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна 
ОК 8 Технологічні властивості сировини  Силабус к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна
ОК 9 Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукцією  Силабус  к.с.г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна
ОК 10 Процеси і апарати харчових виробництв  Силабус  к.т.н., доц. Верхоланцева Валентина Олександрівна
ОК 11 Мікробіологія  Силабус  к.с.г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна
ОК 12 Теоретичні основи харчових виробництв (з НП)  Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 13 Теоретичні основи харчових виробництв  Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 14 Методи контролю харчових виробництв  Силабус  к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна
ОК 15 Науково-дослідна робота студентів  Силабус  к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна
ОК 16 Загальна технологія харчових підприємств, у т.р.:
ОК 16.1 Технологія консервування плодів та овочів  Силабус д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна
ОК 16.2 Технологія м’яса, м’ясопродуктів і риби  Силабус к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна
ОК 16.3 Технологія молока і молочних продуктів  Силабус   к.т.н., доц.Андрущенко Микола Васильович
ОК 16.4 Технологія жирів і жирозамінників  Силабус к.т.н., доц. Колісниченко Тетяна Олександрівна
ОК 16.5 Технологія переробки і зберігання зерна  Силабус к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна
ОК 16.6 Технологія цукрового виробництва  Силабус к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна
ОК 16.7 Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів  Силабус к.т.н., доц.Тарасенко Віра Григорівна
ОК 16.8 Технологія бродильних виробництв  Силабус к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна
ОК 17 Холодильна технологія харчових продуктів  Силабус д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна 
ОК 18 Проектування підприємств харчової промисловості з основами промбудівництва  Силабус  д.т.н., проф.. Самойчук Кирило Олегович

к.т.н., доц. Ломейко Олександр Петрович

ОК 19 Комплексний курсовий проект
ОК 20 Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів у комплексі з навчальною практикою  Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 21 Гігієна і санітарія харчових виробництв  Силабус к.т.н. доц. Кулик Аліна Степанівна
ОК 22 Технологія зберігання плодів та овочів  Силабус д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна 
ОК 23 Основи комп’ютерного моделювання
 Силабус  к.т.н., доц. Мацулевич Олександр Євгенович 
ОК 24 Технологія сушіння плодів та овочів
 Силабус к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна
ОК 25 Маркетинг і логістика харчової промисловості Силабус к.е.н., доц. Шквиря Наталя Олександрівна
ОК 26 Технологічне обладнання харчових виробництв  Силабус к.т.н., доц. Паляничка Надія Олександрівна 
ОК 27 Охорона праці та безпека життєдіяльності  Силабус к.т.н., доцент Зоря Михайло Віталійович
ОК 28 Економіка і менеджмент харчових виробництв  Силабус к.е.н., доц. Кравець Олег Васильович

к.е.н., доц. Лисак Оксана Іванівна

ОК 29 Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості
2.1 Практична підготовка
ОК 30 Виробнича практика

 

Вибіркові дисципліни Кількість кредитів Форма підсумкового контролю
Вибіркові компоненти (обрати одну дисципліну)
ВК 1 Дисципліни історико-культурологічного спрямування:

4 диф. залік
ВК 2 Дисципліни суспільно-політичного спрямування:

4 диф. залік
ВК 3 Дисципліни соціально-правового спрямування:

  • Правознавство
  • Господарське право
  • Природоресурсне право
  • Трудове право
3 диф. залік
ВК 4 Дисципліни природничо-математичного спрямування:

  • Харчова хімія
  • Фізика нанометалів та нанотехнологій
  • Фізика з основами біофізики рослин
  • Додаткові розділи математичної статистики та аналізу даних
  • Додаткові розділи оптимізації і теорії прийняття рішень
  • Математичні методи та моделі в сучасних наукових дослідженнях
  • Лабораторний практикум з математичного моделювання процесів та систем
  • Теорія ймовірностей та математична статистика
4 диф. залік
ВК 5 Дисципліни іншомовної підготовки:

8 2 диф. заліка
ВК 6 Дисципліни спортивного спрямування:

  • Загальна фізична підготовка
  • Фізичне виховання
  • Волейбол
  • Баскетбо
  • Гандбол
8 4 диф. заліка
Дисципліни професійного спрямування (вибрати 10)
Технологія кулінарної продукції 3 диф. залік
Технологія продуктів функціонального призначення 3  диф. залік
Інформаційні технології в інженерних розрахунках 3  диф. залік
Моделювання технологічних процесів і систем 3  диф. залік
Інженерна та комп’ютерна графіка 3  диф. залік
Плодівництво 3  диф. залік
Технологія виробництва сільськогосподарської продукції 3 диф. залік
Технологія виробництва продукції тваринництва 3  диф. залік
Бджільництво 3  диф. залік
Зооінженерія 3  диф. залік
Технологія виробництва продукції рослинництва 3  диф. залік
Овочівництво, баштанництво та грибівництво 3  диф. залік
Виноградарство та ампелографія 3 диф. залік
Основи фізіології і гігієни харчування 3  диф. залік
Основи дієтичного харчування (дієтологія) 3  диф. залік
Харчові і дієтичні добавки 3  диф. залік
Прянощі та приправи 3  диф. залік
Готельно-ресторанна справа 3  диф. залік
Автоматизація технологічних процесів 3 диф. залік
Прикладна механіка 3  диф. залік
Теплові процеси та обладнання харчових виробництв 3  диф. залік
Холодильна техніка та обладнання 3  диф. залік
Крафтові технології 3  диф. залік
Товарознавство продовольчих товарів і тари 3  диф. залік
Товарознавство продовольчих товарів 3 диф. залік
Товарознавство харчових продуктів 3  диф. залік
Експертиза продовольчих товарів 3  диф. залік
Технологі продукції ресторанного господарства 3  диф. залік
Етнічні кухні 3  диф. залік
Санітарія і гігієна закладів ресторанного господарства 3  диф. залік
Бізнес-аналітика 3 диф. залік
Економічний аналіз 3  диф. залік
Логістичний менеджмент 3  диф. залік
Маркетинг в інтернеті 3  диф. залік
Графічні редактори 3  диф. залік
Технологічні розрахунки в харчовій промисловості 3  диф. залік
Освітньо-професійна програма 2020

Освітньо-професійна програма 2020

Обов’язкові дисципліни Документи Викладач
1. Цикл загальної підготовки
ОК 1 Українська мова за професійним спрямуванням Силабус ст.в. Зімонова Ольга Володимирівна 
ОК 2 Філософія Силабус  к.ф.н., доцент Ісакова Олена Іванівна
ОК 3 Іноземна мова за професійним спрямуванням Силабус ст.викл. ЛемещенкоЛагода Вікторія Володимирівна

ст.викл. Кривонос Ірина Анатоліївна

ОК 4 Інформатика та інформаційні системи Силабус к.т.н., доц. Холодняк Юлія Володимирівна
ОК 5 Вища математика Силабус к.ф.м.н., доц. Леонтьєва Вікторія Володимирівна
ОК 6 Хімічні основи харчових технологій:
ОК 6.1 Загальна і неорганічна хімія Силабус (ЗНХ)  д.с.г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна 
ОК 6.2 Аналітична хімія Силабус (АХ)  д.с.г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна 
ОК 6.3 Фізична та колоїдна хімія Силабус (ФКХ) д.с.г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна 
ОК 6.4 Органічна і біологічна хімія Силабус (ОБХ) д.с.г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна 
2. Цикл професійної підготовки
ОК 7 Вступ до фаху та університетська освіта Силабус  д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна
ОК 8 Технологічні властивості сировини Силабус  к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна
ОК 9 Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукцією Силабус  к.с.г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна
ОК 10 Процеси і апарати харчових виробництв Силабус  к.т.н., доц. Верхоланцева Валентина Олександрівна
ОК 11 Мікробіологія Силабус  к.с.г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна
ОК 12 Теоретичні основи харчових виробництв (з НП) Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 13 Теоретичні основи харчових виробництв Силабус  д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 14 Методи контролю харчових виробництв Силабус  к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна
ОК 15 Науково-дослідна робота студентів Силабус к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна
ОК 16 Загальна технологія харчових підприємств:
ОК 16.1 Технологія консервування плодів та овочів Силабус д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна
ОК 16.2 Технологія м’яса, м’ясопродуктів і риби Силабус к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна
ОК 16.3 Технологія молока і молочних продуктів Силабус  к.т.н., доц.Андрущенко Микола Васильович
ОК 16.4 Технологія жирів і жирозамінників Силабус к.т.н., доц. Колісниченко Тетяна Олександрівна
ОК 16.5 Технологія переробки і зберігання зерна Силабус  к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна
ОК 16.6 Технологія цукрового виробництва Силабус  к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна
ОК 16.7 Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів Силабус  к.т.н., доц.Тарасенко Віра Григорівна
ОК 16.8 Технологія бродильних виробництв Силабус к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна
ОК 17 Холодильна технологія харчових продуктів Силабус  д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна 
ОК 18 Проектування підприємств харчової промисловості з основами промбудівництва Силабус  д.т.н., проф.. Самойчук Кирило Олегович

к.т.н., доц. Ломейко Олександр Петрович

ОК 19 Комплексний курсовий проект
ОК 20 Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів у комплексі з навчальною практикою Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 21 Гігієна і санітарія харчових виробництв Силабус к.т.н. доц. Кулик Аліна Степанівна
ОК 22 Технологія зберігання плодів та овочів Силабус д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна 
ОК 23 Основи комп’ютерного моделювання
Силабус к.т.н., доц. Мацулевич Олександр Євгенович 
ОК 24 Технологія сушіння плодів та овочів Силабус  к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна
ОК 25 Маркетинг і логістика харчової промисловості Силабус к.е.н., доц. Шквиря Наталя Олександрівна
ОК 26 Технологічне обладнання харчових виробництв Силабус к.т.н., доц. Паляничка Надія Олександрівна 
ОК 27 Охорона праці та безпека життєдіяльності Силабус  к.т.н., доцент Зоря Михайло Віталійович
ОК 28 Економіка і менеджмент харчових виробництв Силабус к.е.н., доц. Кравець Олег Васильович

к.е.н., доц. Лисак Оксана Іванівна

ОК 29 Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості Силабус
2.1 Практична підготовка
ОК 30 Виробнича практика Силабус
Виробнича практика Силабус
Виробнича практика Силабус

 

Вибіркові дисципліни Кількість кредитів Форма підсумкового контролю
Вибіркові компоненти (обрати одну дисципліну)
ВК 1 Дисципліни культурологічного спрямування:

4 диф. залік
ВК 2 Дисципліни суспільно-політичного спрямування:

4 диф. залік
ВК 3 Дисципліни правового спрямування:

  • Правознавство
  • Господарське право
  • Природоресурсне право
  • Трудове право
3 диф. залік
ВК 4 Дисципліни природничо-математичного спрямування:

  • Харчова хімія
  • Фізика нанометалів та нанотехнологій
  • Фізика з основами біофізики рослин
  • Додаткові розділи математичної статистики та аналізу даних
  • Додаткові розділи оптимізації і теорії прийняття рішень
  • Математичні методи та моделі в сучасних наукових дослідженнях
  • Лабораторний практикум з математичного моделювання процесів та систем
  • Теорія ймовірностей та математична статистика
4 диф. залік
ВК 5 Дисципліни мовного спрямування:

16 4 диф. заліка
ВК 6 Дисципліни спортивного спрямування:

  • Загальна фізична підготовка
  • Фізичне виховання
  • Волейбол
  • Баскетбол
  • Гандбол
2 2 диф. заліка
Дисципліни професійного спрямування (вибрати 10)
Технологія кулінарної продукції 3 диф. залік
Технологія продуктів функціонального призначення 3  диф. залік
Інформаційні технології в інженерних розрахунках 3  диф. залік
Моделювання технологічних процесів і систем 3  диф. залік
Інженерна та комп’ютерна графіка 3  диф. залік
Плодівництво 3  диф. залік
Технологія виробництва сільськогосподарської продукції 3  диф. залік
Технологія виробництва продукції тваринництва 3  диф. залік
Бджільництво 3  диф. залік
Зооінженерія 3  диф. залік
Технологія виробництва продукції рослинництва 3  диф. залік
Овочівництво, баштанництво та грибівництво 3  диф. залік
Виноградарство та ампелографія 3  диф. залік
Основи фізіології і гігієни харчування 3  диф. залік
Основи дієтичного харчування (дієтологія) 3  диф. залік
Харчові і дієтичні добавки 3  диф. залік
Прянощі та приправи 3  диф. залік
Готельно-ресторанна справа 3  диф. залік
Автоматизація технологічних процесів 3  диф. залік
Прикладна механіка 3  диф. залік
Теплові процеси та обладнання харчових виробництв 3  диф. залік
Холодильна техніка та обладнання 3  диф. залік
Крафтові технології 3  диф. залік
Товарознавство продовольчих товарів і тари 3  диф. залік
Товарознавство продовольчих товарів 3  диф. залік
Товарознавство харчових продуктів 3  диф. залік
Експертиза продовольчих товарів 3 диф. залік
Технологі продукції ресторанного господарства 3  диф. залік
Етнічні кухні 3  диф. залік
Освітньо-професійна програма 2019

Освітньо-професійна програма 2019

Обов’язкові дисципліни Документи Викладач
1. Цикл загальної підготовки
ОК 1 Українська мова за професійним спрямуванням Силабус ст.в. Зімонова Ольга Володимирівна 
ОК 2 Філософія Силабус  к.ф.н., доцент Ісакова Олена Іванівна
ОК 3 Іноземна мова за професійним спрямуванням Силабус ст.викл. ЛемещенкоЛагода Вікторія Володимирівна

ст.викл. Кривонос Ірина Анатоліївна

ОК 4 Інформатика та інформаційні системи Силабус  к.т.н., доц. Холодняк Юлія Володимирівна
ОК 5 Вища математика Силабус к.ф.м.н., доц. Леонтьєва Вікторія Володимирівна
ОК 6 Хімічні основи харчових технологій:
ОК 6.1 Загальна і неорганічна хімія Силабус  д.с.г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна 
ОК 6.2 Аналітична хімія Силабус  д.с.г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна 
ОК 6.3 Фізична та колоїдна хімія Силабус д.с.г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна 
ОК 6.4 Органічна хімія Силабус д.с.г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна 
ОК 6.5 Біологічна хімія Силабус д.с.г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна 
ОК 7 Фізика Силабус
2. Цикл професійної підготовки
ОК 8 Вступ до фаху та університетська освіта Силабус  д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна
ОК 9 Технологічні властивості сировини Силабус  к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна
ОК 10 Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукцією Силабус  к.с.г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна
ОК 11 Процеси і апарати харчових виробництв Силабус к.т.н., доц. Верхоланцева Валентина Олександрівна
ОК 12 Мікробіологія Силабус к.с.г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна
ОК 13 Теоретичні основи харчових виробництв (з НП) Силабус  д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 14 Теоретичні основи харчових виробництв Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 15 Методи контролю харчових виробництв Силабус  к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна
ОК 16 Науково-дослідна робота студентів Силабус  к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна
ОК 17 Загальна технологія харчових підприємств:
ОК 17.1 Технологія консервування плодів та овочів Силабус  д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна
ОК 17.2 Технологія м’яса, м’ясопродуктів і риби Силабус  к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна
ОК 17.3 Технологія молока і молочних продуктів Силабус  к.т.н., доц.Андрущенко Микола Васильович
ОК 17.4 Технологія жирів і жирозамінників Силабус к.т.н., доц. Колісниченко Тетяна Олександрівна
ОК 17.5 Технологія переробки і зберігання зерна Силабус  к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна
ОК 17.6 Технологія цукрового виробництва Силабус  к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна
ОК 17.7 Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів Силабус к.т.н., доц.Тарасенко Віра Григорівна
ОК 17.8 Технологія бродильних виробництв Силабус к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна
ОК 18 Холодильна технологія харчових продуктів Силабус д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна 
ОК 19 Проектування підприємств харчової промисловості з основами промбудівництва Силабус  д.т.н., проф.. Самойчук Кирило Олегович

к.т.н., доц. Ломейко Олександр Петрович

ОК 20 Комплексний курсовий проект Силабус
ОК 21 Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів у комплексі з навчальною практикою Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 22 Гігієна і санітарія харчових виробництв Силабус к.т.н. доц. Кулик Аліна Степанівна
ОК 23 Технологія зберігання плодів та овочів Силабус д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна 
ОК 24 Технологія сушіння плодів та овочів Силабус к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна
ОК 25 Технологічне обладнання харчових виробництв Силабус к.т.н., доц. Паляничка Надія Олександрівна 
ОК 26 Охорона праці та безпека життєдіяльності Силабус к.т.н., доцент Зоря Михайло Віталійович
ОК 27 Економіка і менеджмент харчових виробництв Силабус к.е.н., доц. Кравець Олег Васильович

к.е.н., доц. Лисак Оксана Іванівна

ОК 28 Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості Силабус
2.1 Практична підготовка
ОК 29 Виробнича практика
Виробнича практика
Технологічна практика

 

Вибіркові дисципліни Кількість кредитів Форма підсумкового контролю
Вибіркові компоненти (обрати одну дисципліну)
ВК 1 Дисципліни культурологічного спрямування:

4 диф. залік
ВК 2 Дисципліни суспільно-політичного спрямування:

4 диф. залік
ВК 3 Дисципліни правового спрямування:

  • Правознавство
  • Господарське право
  • Природоресурсне право
  • Трудове право
3 диф. залік
ВК 4 Дисципліни природничо-математичного спрямування:

  • Харчова хімія
  • Фізика нанометалів та нанотехнологій
  • Фізика з основами біофізики рослин
  • Додаткові розділи математичної статистики та аналізу даних
  • Додаткові розділи оптимізації і теорії прийняття рішень
  • Математичні методи та моделі в сучасних наукових дослідженнях
  • Лабораторний практикум з математичного моделювання процесів та систем
  • Теорія ймовірностей та математична статистика
5 екзамен
ВК 5 Дисципліни мовного спрямування:

16 4 диф. заліка
Дисципліни професійного спрямування (вибрати 10)
Технологія кулінарної продукції 4 диф. залік
Технологія продуктів функціонального призначення 4  диф. залік
Інформаційні технології в інженерних розрахунках 3  диф. залік
Моделювання технологічних процесів і систем 3  диф. залік
Інженерна та комп’ютерна графіка 4 екзамен
Основи комп’ютерного моделювання 4 екзамен
Плодівництво 3  диф. залік
Технологія виробництва сільськогосподарської продукції 3  диф. залік
Технологія виробництва продукції тваринництва 3  диф. залік
Бджільництво 3  диф. залік
Зооінженерія 3  диф. залік
Технологія виробництва продукції рослинництва 3  диф. залік
Овочівництво, баштанництво та грибівництво 3  диф. залік
Виноградарство та ампелографія 3  диф. залік
Основи фізіології і гігієни харчування 4  диф. залік
Основи дієтичного харчування (дієтологія 4  диф. залік
Харчові і дієтичні добавки 4 екзамен
Прянощі та приправи 4 екзамен
Готельно-ресторанна справа 3  диф. залік
Автоматизація технологічних процесів 3  диф. залік
Прикладна механіка 3  диф. залік
Теплові процеси та обладнання харчових виробництв 3  диф. залік
Холодильна техніка та обладнання 3  диф. залік
Крафтові технології 3  диф. залік
Товарознавство продовольчих товарів і тари 3  диф. залік
Товарознавство продовольчих товарів 3  диф. залік
Товарознавство харчових продуктів 3 диф. залік
Експертиза продовольчих товарів 3  диф. залік
Технологі продукції ресторанного господарства 3  диф. залік
Етнічні кухні 3  диф. залік

Результати анкетування ЗВО 1 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Харчові технології»

Результати анкетування ЗВО 2 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Харчові технології»

Результати анкетування ЗВО 3 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Харчові технології»