Освітньо-професійна програма 2022
Освітньо-професійна програма 2022
Вибіркові дисципліни | Кількість кредитів | Форма підсумкового контролю | |
Вибіркові компоненти (обрати одну дисципліну) | |||
ВК 1 | Дисципліни історико-культурологічного спрямування: | 4 | диф. залік |
ВК 2 | Дисципліни суспільно-політичного спрямування:
|
4 | диф. залік |
ВК 3 | Дисципліни соціально-правового спрямування:
|
3 | диф. залік |
ВК 4 | Дисципліни природничо-математичного спрямування:
|
4 | диф. залік |
ВК 5 | Дисципліни іншомовної підготовки: | 8 | 2 диф. заліка |
ВК 6 | Дисципліни спортивного спрямування:
|
8 | 4 диф. заліка |
Дисципліни професійного спрямування (вибрати 10) | |||
Технологія кулінарної продукції | 3 | диф. залік | |
Технологія продуктів функціонального призначення | 3 | диф. залік | |
Інформаційні технології в інженерних розрахунках | 3 | диф. залік | |
Моделювання технологічних процесів і систем | 3 | диф. залік | |
Інженерна та комп’ютерна графіка | 3 | диф. залік | |
Плодівництво | 3 | диф. залік | |
Технологія виробництва сільськогосподарської продукції | 3 | диф. залік | |
Технологія виробництва продукції тваринництва | 3 | диф. залік | |
Бджільництво | 3 | диф. залік | |
Зооінженерія | 3 | диф. залік | |
Технологія виробництва продукції рослинництва | 3 | диф. залік | |
Овочівництво, баштанництво та грибівництво | 3 | диф. залік | |
Виноградарство та ампелографія | 3 | диф. залік | |
Основи фізіології і гігієни харчування | 3 | диф. залік | |
Основи дієтичного харчування (дієтологія) | 3 | диф. залік | |
Харчові і дієтичні добавки | 3 | диф. залік | |
Прянощі та приправи | 3 | диф. залік | |
Готельно-ресторанна справа | 3 | диф. залік | |
Автоматизація технологічних процесів | 3 | диф. залік | |
Прикладна механіка | 3 | диф. залік | |
Теплові процеси та обладнання харчових виробництв | 3 | диф. залік | |
Холодильна техніка та обладнання | 3 | диф. залік | |
Крафтові технології | 3 | диф. залік | |
Товарознавство продовольчих товарів і тари | 3 | диф. залік | |
Товарознавство продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
Товарознавство харчових продуктів | 3 | диф. залік | |
Експертиза продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості | 3 | диф. залік | |
Етнічні кухні | 3 | диф. залік | |
Санітарія і гігієна закладів ресторанного господарства | 3 | диф. залік | |
Бізнес-аналітика | 3 | диф. залік | |
Економічний аналіз | 3 | диф. залік | |
Логістичний менеджмент | 3 | диф. залік | |
Маркетинг в інтернеті | 3 | диф. залік | |
Графічні редактори | 3 | диф. залік | |
Технологічні розрахунки в харчовій промисловості | 3 | диф. залік |
Освітньо-професійна програма 2021
Освітньо-професійна програма 2021
Обов’язкові дисципліни | Документи | Викладач | |
1. Цикл загальної підготовки | |||
ОК 1 | Українська мова за професійним спрямуванням | Силабус | ст.в. Зімонова Ольга Володимирівна |
ОК 2 | Філософія | Силабус | к.ф.н., доцент Ісакова Олена Іванівна |
ОК 3 | Іноземна мова за професійним спрямуванням | Силабус | ст.викл. Лемещенко–Лагода Вікторія Володимирівна |
ОК 4 | Інформатика та інформаційні системи | Силабус | к.т.н., доц. Холодняк Юлія Володимирівна |
ОК 5 | Вища математика | Силабус | к.ф.–м.н., доц. Леонтьєва Вікторія Володимирівна |
ОК 6 | Хімічні основи харчових технологій: | Силабус (ЗНХ) Силабус (АХ) Силабус (ФКХ) Силабус (ОБХ) | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
2. Цикл професійної підготовки | |||
ОК 7 | Вступ до фаху та університетська освіта | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 8 | Технологічні властивості сировини | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
ОК 9 | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукцією | Силабус | к.с.–г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна |
ОК 10 | Процеси і апарати харчових виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Верхоланцева Валентина Олександрівна |
ОК 11 | Мікробіологія | Силабус | к.с.–г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна |
ОК 12 | Теоретичні основи харчових виробництв (з НП) | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
ОК 13 | Теоретичні основи харчових виробництв | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
ОК 14 | Методи контролю харчових виробництв | Силабус | к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна |
ОК 15 | Науково-дослідна робота студентів | Силабус | к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна |
ОК 16 | Загальна технологія харчових підприємств, у т.р.: | ||
ОК 16.1 | Технологія консервування плодів та овочів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 16.2 | Технологія м’яса, м’ясопродуктів і риби | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
ОК 16.3 | Технологія молока і молочних продуктів | Силабус | к.т.н., доц.Андрущенко Микола Васильович |
ОК 16.4 | Технологія жирів і жирозамінників | Силабус | к.т.н., доц. Колісниченко Тетяна Олександрівна |
ОК 16.5 | Технологія переробки і зберігання зерна | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
ОК 16.6 | Технологія цукрового виробництва | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
ОК 16.7 | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | Силабус | к.т.н., доц.Тарасенко Віра Григорівна |
ОК 16.8 | Технологія бродильних виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
ОК 17 | Холодильна технологія харчових продуктів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 18 | Проектування підприємств харчової промисловості з основами промбудівництва | Силабус | д.т.н., проф.. Самойчук Кирило Олегович |
ОК 19 | Комплексний курсовий проект | ||
ОК 20 | Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів у комплексі з навчальною практикою | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
ОК 21 | Гігієна і санітарія харчових виробництв | Силабус | к.т.н. доц. Кулик Аліна Степанівна |
ОК 22 | Технологія зберігання плодів та овочів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 23 | Основи комп’ютерного моделювання |
Силабус | к.т.н., доц. Мацулевич Олександр Євгенович |
ОК 24 | Технологія сушіння плодів та овочів |
Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
ОК 25 | Маркетинг і логістика харчової промисловості | Силабус | к.е.н., доц. Шквиря Наталя Олександрівна |
ОК 26 | Технологічне обладнання харчових виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Паляничка Надія Олександрівна |
ОК 27 | Охорона праці та безпека життєдіяльності | Силабус | к.т.н., доцент Зоря Михайло Віталійович |
ОК 28 | Економіка і менеджмент харчових виробництв | Силабус | к.е.н., доц. Кравець Олег Васильович |
ОК 29 | Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості | ||
2.1 Практична підготовка | |||
ОК 30 | Виробнича практика |
Вибіркові дисципліни | Кількість кредитів | Форма підсумкового контролю | |
Вибіркові компоненти (обрати одну дисципліну) | |||
ВК 1 | Дисципліни історико-культурологічного спрямування: | 4 | диф. залік |
ВК 2 | Дисципліни суспільно-політичного спрямування:
|
4 | диф. залік |
ВК 3 | Дисципліни соціально-правового спрямування:
|
3 | диф. залік |
ВК 4 | Дисципліни природничо-математичного спрямування:
|
4 | диф. залік |
ВК 5 | Дисципліни іншомовної підготовки: | 8 | 2 диф. заліка |
ВК 6 | Дисципліни спортивного спрямування:
|
8 | 4 диф. заліка |
Дисципліни професійного спрямування (вибрати 10) | |||
Технологія кулінарної продукції | 3 | диф. залік | |
Технологія продуктів функціонального призначення | 3 | диф. залік | |
Інформаційні технології в інженерних розрахунках | 3 | диф. залік | |
Моделювання технологічних процесів і систем | 3 | диф. залік | |
Інженерна та комп’ютерна графіка | 3 | диф. залік | |
Плодівництво | 3 | диф. залік | |
Технологія виробництва сільськогосподарської продукції | 3 | диф. залік | |
Технологія виробництва продукції тваринництва | 3 | диф. залік | |
Бджільництво | 3 | диф. залік | |
Зооінженерія | 3 | диф. залік | |
Технологія виробництва продукції рослинництва | 3 | диф. залік | |
Овочівництво, баштанництво та грибівництво | 3 | диф. залік | |
Виноградарство та ампелографія | 3 | диф. залік | |
Основи фізіології і гігієни харчування | 3 | диф. залік | |
Основи дієтичного харчування (дієтологія) | 3 | диф. залік | |
Харчові і дієтичні добавки | 3 | диф. залік | |
Прянощі та приправи | 3 | диф. залік | |
Готельно-ресторанна справа | 3 | диф. залік | |
Автоматизація технологічних процесів | 3 | диф. залік | |
Прикладна механіка | 3 | диф. залік | |
Теплові процеси та обладнання харчових виробництв | 3 | диф. залік | |
Холодильна техніка та обладнання | 3 | диф. залік | |
Крафтові технології | 3 | диф. залік | |
Товарознавство продовольчих товарів і тари | 3 | диф. залік | |
Товарознавство продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
Товарознавство харчових продуктів | 3 | диф. залік | |
Експертиза продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
Технологі продукції ресторанного господарства | 3 | диф. залік | |
Етнічні кухні | 3 | диф. залік | |
Санітарія і гігієна закладів ресторанного господарства | 3 | диф. залік | |
Бізнес-аналітика | 3 | диф. залік | |
Економічний аналіз | 3 | диф. залік | |
Логістичний менеджмент | 3 | диф. залік | |
Маркетинг в інтернеті | 3 | диф. залік | |
Графічні редактори | 3 | диф. залік | |
Технологічні розрахунки в харчовій промисловості | 3 | диф. залік |
Освітньо-професійна програма 2020
Освітньо-професійна програма 2020
Обов’язкові дисципліни | Документи | Викладач | |
1. Цикл загальної підготовки | |||
ОК 1 | Українська мова за професійним спрямуванням | Силабус | ст.в. Зімонова Ольга Володимирівна |
ОК 2 | Філософія | Силабус | к.ф.н., доцент Ісакова Олена Іванівна |
ОК 3 | Іноземна мова за професійним спрямуванням | Силабус | ст.викл. Лемещенко–Лагода Вікторія Володимирівна |
ОК 4 | Інформатика та інформаційні системи | Силабус | к.т.н., доц. Холодняк Юлія Володимирівна |
ОК 5 | Вища математика | Силабус | к.ф.–м.н., доц. Леонтьєва Вікторія Володимирівна |
ОК 6 | Хімічні основи харчових технологій: | ||
ОК 6.1 | Загальна і неорганічна хімія | Силабус (ЗНХ) | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
ОК 6.2 | Аналітична хімія | Силабус (АХ) | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
ОК 6.3 | Фізична та колоїдна хімія | Силабус (ФКХ) | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
ОК 6.4 | Органічна і біологічна хімія | Силабус (ОБХ) | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
2. Цикл професійної підготовки | |||
ОК 7 | Вступ до фаху та університетська освіта | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 8 | Технологічні властивості сировини | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
ОК 9 | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукцією | Силабус | к.с.–г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна |
ОК 10 | Процеси і апарати харчових виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Верхоланцева Валентина Олександрівна |
ОК 11 | Мікробіологія | Силабус | к.с.–г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна |
ОК 12 | Теоретичні основи харчових виробництв (з НП) | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
ОК 13 | Теоретичні основи харчових виробництв | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
ОК 14 | Методи контролю харчових виробництв | Силабус | к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна |
ОК 15 | Науково-дослідна робота студентів | Силабус | к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна |
ОК 16 | Загальна технологія харчових підприємств: | ||
ОК 16.1 | Технологія консервування плодів та овочів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 16.2 | Технологія м’яса, м’ясопродуктів і риби | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
ОК 16.3 | Технологія молока і молочних продуктів | Силабус | к.т.н., доц.Андрущенко Микола Васильович |
ОК 16.4 | Технологія жирів і жирозамінників | Силабус | к.т.н., доц. Колісниченко Тетяна Олександрівна |
ОК 16.5 | Технологія переробки і зберігання зерна | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
ОК 16.6 | Технологія цукрового виробництва | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
ОК 16.7 | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | Силабус | к.т.н., доц.Тарасенко Віра Григорівна |
ОК 16.8 | Технологія бродильних виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
ОК 17 | Холодильна технологія харчових продуктів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 18 | Проектування підприємств харчової промисловості з основами промбудівництва | Силабус | д.т.н., проф.. Самойчук Кирило Олегович |
ОК 19 | Комплексний курсовий проект | ||
ОК 20 | Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів у комплексі з навчальною практикою | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
ОК 21 | Гігієна і санітарія харчових виробництв | Силабус | к.т.н. доц. Кулик Аліна Степанівна |
ОК 22 | Технологія зберігання плодів та овочів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 23 | Основи комп’ютерного моделювання |
Силабус | к.т.н., доц. Мацулевич Олександр Євгенович |
ОК 24 | Технологія сушіння плодів та овочів | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
ОК 25 | Маркетинг і логістика харчової промисловості | Силабус | к.е.н., доц. Шквиря Наталя Олександрівна |
ОК 26 | Технологічне обладнання харчових виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Паляничка Надія Олександрівна |
ОК 27 | Охорона праці та безпека життєдіяльності | Силабус | к.т.н., доцент Зоря Михайло Віталійович |
ОК 28 | Економіка і менеджмент харчових виробництв | Силабус | к.е.н., доц. Кравець Олег Васильович |
ОК 29 | Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості | Силабус | |
2.1 Практична підготовка | |||
ОК 30 | Виробнича практика | Силабус | |
Виробнича практика | Силабус | ||
Виробнича практика | Силабус |
Вибіркові дисципліни | Кількість кредитів | Форма підсумкового контролю | |
Вибіркові компоненти (обрати одну дисципліну) | |||
ВК 1 | Дисципліни культурологічного спрямування: | 4 | диф. залік |
ВК 2 | Дисципліни суспільно-політичного спрямування: | 4 | диф. залік |
ВК 3 | Дисципліни правового спрямування:
|
3 | диф. залік |
ВК 4 | Дисципліни природничо-математичного спрямування:
|
4 | диф. залік |
ВК 5 | Дисципліни мовного спрямування: | 16 | 4 диф. заліка |
ВК 6 | Дисципліни спортивного спрямування:
|
2 | 2 диф. заліка |
Дисципліни професійного спрямування (вибрати 10) | |||
Технологія кулінарної продукції | 3 | диф. залік | |
Технологія продуктів функціонального призначення | 3 | диф. залік | |
Інформаційні технології в інженерних розрахунках | 3 | диф. залік | |
Моделювання технологічних процесів і систем | 3 | диф. залік | |
Інженерна та комп’ютерна графіка | 3 | диф. залік | |
Плодівництво | 3 | диф. залік | |
Технологія виробництва сільськогосподарської продукції | 3 | диф. залік | |
Технологія виробництва продукції тваринництва | 3 | диф. залік | |
Бджільництво | 3 | диф. залік | |
Зооінженерія | 3 | диф. залік | |
Технологія виробництва продукції рослинництва | 3 | диф. залік | |
Овочівництво, баштанництво та грибівництво | 3 | диф. залік | |
Виноградарство та ампелографія | 3 | диф. залік | |
Основи фізіології і гігієни харчування | 3 | диф. залік | |
Основи дієтичного харчування (дієтологія) | 3 | диф. залік | |
Харчові і дієтичні добавки | 3 | диф. залік | |
Прянощі та приправи | 3 | диф. залік | |
Готельно-ресторанна справа | 3 | диф. залік | |
Автоматизація технологічних процесів | 3 | диф. залік | |
Прикладна механіка | 3 | диф. залік | |
Теплові процеси та обладнання харчових виробництв | 3 | диф. залік | |
Холодильна техніка та обладнання | 3 | диф. залік | |
Крафтові технології | 3 | диф. залік | |
Товарознавство продовольчих товарів і тари | 3 | диф. залік | |
Товарознавство продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
Товарознавство харчових продуктів | 3 | диф. залік | |
Експертиза продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
Технологі продукції ресторанного господарства | 3 | диф. залік | |
Етнічні кухні | 3 | диф. залік |
Освітньо-професійна програма 2019
Освітньо-професійна програма 2019
Обов’язкові дисципліни | Документи | Викладач | |
1. Цикл загальної підготовки | |||
ОК 1 | Українська мова за професійним спрямуванням | Силабус | ст.в. Зімонова Ольга Володимирівна |
ОК 2 | Філософія | Силабус | к.ф.н., доцент Ісакова Олена Іванівна |
ОК 3 | Іноземна мова за професійним спрямуванням | Силабус | ст.викл. Лемещенко–Лагода Вікторія Володимирівна |
ОК 4 | Інформатика та інформаційні системи | Силабус | к.т.н., доц. Холодняк Юлія Володимирівна |
ОК 5 | Вища математика | Силабус | к.ф.–м.н., доц. Леонтьєва Вікторія Володимирівна |
ОК 6 | Хімічні основи харчових технологій: | ||
ОК 6.1 | Загальна і неорганічна хімія | Силабус | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
ОК 6.2 | Аналітична хімія | Силабус | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
ОК 6.3 | Фізична та колоїдна хімія | Силабус | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
ОК 6.4 | Органічна хімія | Силабус | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
ОК 6.5 | Біологічна хімія | Силабус | д.с.–г. н., проф. Данченко Олена Олександрівна |
ОК 7 | Фізика | Силабус | |
2. Цикл професійної підготовки | |||
ОК 8 | Вступ до фаху та університетська освіта | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 9 | Технологічні властивості сировини | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
ОК 10 | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукцією | Силабус | к.с.–г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна |
ОК 11 | Процеси і апарати харчових виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Верхоланцева Валентина Олександрівна |
ОК 12 | Мікробіологія | Силабус | к.с.–г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна |
ОК 13 | Теоретичні основи харчових виробництв (з НП) | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
ОК 14 | Теоретичні основи харчових виробництв | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
ОК 15 | Методи контролю харчових виробництв | Силабус | к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна |
ОК 16 | Науково-дослідна робота студентів | Силабус | к.б.н., доц. Здоровцева Любов Миколаївна |
ОК 17 | Загальна технологія харчових підприємств: | ||
ОК 17.1 | Технологія консервування плодів та овочів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 17.2 | Технологія м’яса, м’ясопродуктів і риби | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
ОК 17.3 | Технологія молока і молочних продуктів | Силабус | к.т.н., доц.Андрущенко Микола Васильович |
ОК 17.4 | Технологія жирів і жирозамінників | Силабус | к.т.н., доц. Колісниченко Тетяна Олександрівна |
ОК 17.5 | Технологія переробки і зберігання зерна | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
ОК 17.6 | Технологія цукрового виробництва | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
ОК 17.7 | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | Силабус | к.т.н., доц.Тарасенко Віра Григорівна |
ОК 17.8 | Технологія бродильних виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Загорко Надія Петрівна |
ОК 18 | Холодильна технологія харчових продуктів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 19 | Проектування підприємств харчової промисловості з основами промбудівництва | Силабус | д.т.н., проф.. Самойчук Кирило Олегович |
ОК 20 | Комплексний курсовий проект | Силабус | |
ОК 21 | Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів у комплексі з навчальною практикою | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
ОК 22 | Гігієна і санітарія харчових виробництв | Силабус | к.т.н. доц. Кулик Аліна Степанівна |
ОК 23 | Технологія зберігання плодів та овочів | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 24 | Технологія сушіння плодів та овочів | Силабус | к.с.-г.н., доц. Кюрчева Людмила Миколаївна |
ОК 25 | Технологічне обладнання харчових виробництв | Силабус | к.т.н., доц. Паляничка Надія Олександрівна |
ОК 26 | Охорона праці та безпека життєдіяльності | Силабус | к.т.н., доцент Зоря Михайло Віталійович |
ОК 27 | Економіка і менеджмент харчових виробництв | Силабус | к.е.н., доц. Кравець Олег Васильович |
ОК 28 | Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості | Силабус | |
2.1 Практична підготовка | |||
ОК 29 | Виробнича практика | ||
Виробнича практика | |||
Технологічна практика |
Вибіркові дисципліни | Кількість кредитів | Форма підсумкового контролю | |
Вибіркові компоненти (обрати одну дисципліну) | |||
ВК 1 | Дисципліни культурологічного спрямування: | 4 | диф. залік |
ВК 2 | Дисципліни суспільно-політичного спрямування: | 4 | диф. залік |
ВК 3 | Дисципліни правового спрямування:
|
3 | диф. залік |
ВК 4 | Дисципліни природничо-математичного спрямування:
|
5 | екзамен |
ВК 5 | Дисципліни мовного спрямування: | 16 | 4 диф. заліка |
Дисципліни професійного спрямування (вибрати 10) |
|||
Технологія кулінарної продукції | 4 | диф. залік | |
Технологія продуктів функціонального призначення | 4 | диф. залік | |
Інформаційні технології в інженерних розрахунках | 3 | диф. залік | |
Моделювання технологічних процесів і систем | 3 | диф. залік | |
Інженерна та комп’ютерна графіка | 4 | екзамен | |
Основи комп’ютерного моделювання | 4 | екзамен | |
Плодівництво | 3 | диф. залік | |
Технологія виробництва сільськогосподарської продукції | 3 | диф. залік | |
Технологія виробництва продукції тваринництва | 3 | диф. залік | |
Бджільництво | 3 | диф. залік | |
Зооінженерія | 3 | диф. залік | |
Технологія виробництва продукції рослинництва | 3 | диф. залік | |
Овочівництво, баштанництво та грибівництво | 3 | диф. залік | |
Виноградарство та ампелографія | 3 | диф. залік | |
Основи фізіології і гігієни харчування | 4 | диф. залік | |
Основи дієтичного харчування (дієтологія | 4 | диф. залік | |
Харчові і дієтичні добавки | 4 | екзамен | |
Прянощі та приправи | 4 | екзамен | |
Готельно-ресторанна справа | 3 | диф. залік | |
Автоматизація технологічних процесів | 3 | диф. залік | |
Прикладна механіка | 3 | диф. залік | |
Теплові процеси та обладнання харчових виробництв | 3 | диф. залік | |
Холодильна техніка та обладнання | 3 | диф. залік | |
Крафтові технології | 3 | диф. залік | |
Товарознавство продовольчих товарів і тари | 3 | диф. залік | |
Товарознавство продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
Товарознавство харчових продуктів | 3 | диф. залік | |
Експертиза продовольчих товарів | 3 | диф. залік | |
Технологі продукції ресторанного господарства | 3 | диф. залік | |
Етнічні кухні | 3 | диф. залік |
Результати анкетування ЗВО 1 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Харчові технології»
Результати анкетування ЗВО 2 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Харчові технології»
Результати анкетування ЗВО 3 курсу з вибіркових компонентів ОПП «Харчові технології»