Обов’язкові компоненти ОП | Документи | Викладач | |
1. Цикл загальної підготовки | |||
ОК 1 | Філософія науки | Силабус | к. ф. н., доц. Ісакова Олена Іванівна |
ОК 2 | Сучасні методики викладання у вищій школі та педагогічна майстерність | Силабус | к.п.н., доц. Тараненко Галина Григорівна |
ОК 3 | Інтелектуальна власність та захист авторських прав | Силабус | д. ф. з пед.н., доц Шлєіна Людмила Іванівна |
ОК 4 | Іноземна мова для академічних цілей | Силабус | к.пед.н., доц. Симоненко Світлана Вікторівна |
ОК 5 | Управління науковими проєктами та фінансування досліджень | Силабус | к.е.н., доц. Прус Юрій Олександрович |
2. Цикл професійної підготовки | |||
ОК 6 | Сучасні досягнення харчової науки | Силабус | д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна |
ОК 7 | Методологія науки і методи досліджень в харчових технологіях | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
ОК 8 | Цифрові технології наукових досліджень | Силабус | к.т.н., доц. Холодняк Юлія Володимирівна |
ОК 9 | Принципи створення інноваційних харчових продуктів та розробки рецептур | Силабус | к.с.–г.н. доц. Бандура Ірина Іванівна |
2.1 Практична підготовка | |||
ОК 10 | Асистенська практика | Силабус | д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна |
Вибіркові дисципліни | Кількість кредитів | Форма підсумкового контролю | |
Дисципліни за вибором студента | |||
ВК 1 | Дисципліна за вибором №1 | 5 | диф. залік |
ВК 2 | Дисципліна за вибором №2 | 5 | диф. залік |
ВК 3 | Дисципліна за вибором №3 | 5 | диф. залік |