Освітньо-професійна програма 2023

Обов’язкові дисципліни Документи Викладач
1. Цикл загальної підготовки
ОК 1 Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності Робоча програма Силабус д.б.н., проф. Бісько Ніна Анатоліївна
ОК 2 Ділова іноземна мова Робоча програма Силабус к.пед.н., доц. Симоненко Світлана Вікторівна
ОК 3 Статистичні методи аналізу та математичне моделювання у харчових технологіях Робоча програма Силабус к.ф.-м.н., доцент В.В. Леонтьєва
2. Цикл професійної підготовки
ОК 4 Науково-дослідницький практикум у комплексі з навчальною практикою Робоча програма Силабус  д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна
ОК 5 Інноваційні технології галузі Робоча програма Силабус  д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна
ОК 6 Інноваційний інжиніринг харчових підприємств Робоча програма Силабус д.пед.н., проф. Тітова Олена Анатоліївна
ОК 7 Глобальні продовольчі системи Робоча програма Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 8 Інноваційний менеджмент Робоча програма Силабус  к.н.з держ.упр., доц. Єфіменко Людмила Миколаївна
ОК 9 Нутриціологія Робоча програма Силабус доктор філософії Гончар Юлія Миколаївна 
ОК 10 Blockchain, Innovation management and Disruptive technology (Блокчейн, управління інноваціями та передовими технологіями) Робоча програма Силабус  д.е.н., проф. Трачова Дар’я Миколаївна
ОК 11 Міжнародні вимоги до безпеки та якості харчової продукції Робоча програма Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна 
ОК 12 Курсова робота
2.1 Практична підготовка
ОК 13 Виробнича науково-дослідна практика Робоча програма

 

Вибіркові дисципліни Кількість кредитів Форма підсумкового контролю
Дисципліни за вибором здобувача
ВК Охорона праці в галузі харчових технологій та цивільний захист 4 диф. залік
ВК Наукові основи безвідходних технологій харчової продукції 4 екзамен
ВК Мікробіота, пробіотики та пребіотики
ВК Біоактивні харчові компоненти і здоров’я 4 екзамен
ВК Біологічно активні речовини в харчових технологіях 4 екзамен
ВК Прогнозування якості та збереженості харчових продуктів 3 диф. залік
ВК Молекулярна технологія продуктів оздоровчого призначення 3 диф. залік
ВК Удосконалення технологій та продукції для спецконтингентів 3 диф. залік
ВК Санаторно-курортне харчування 3 диф. залік
ВК  Харчування різних категорій населення 3 диф. залік
ВК Інформаційні системи в харчовій промисловості 3 диф. залік
ВК Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проектами в харчовій індустрії 3 диф. залік
ВК Логістичні системи і моніторинг виробництва харчових продуктів 3 екзамен
ВК Бренд-менеджмент 3 екзамен
ВК Експертиза та експрес-ідентифікація харчових продуктів 3 диф. залік
ВК Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсіфікації 3 диф. залік
ВК Технологя напоїв функціонального призначення 3 диф. залік
ВК Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях харчових продуктів 3 диф. залік
ВК Основи конструювання нових харчових продуктів 3  диф. залік
ВК Технологія природних харчових сорбентів  3  диф. залік
ВК Технології природних вітамінів  3  диф. залік
ВК Етика в дієтології  3  диф. залік
ВК Гастрономічна культура як засіб комунікацій  3  диф. залік
ВК Інтерактивне спілкування у професійній діяльності  3  диф. залік
ВК Мистецтво ведення переговорів  3  диф. залік
ВК Конфліктологія  3  диф. залік
ВК Психологія управління  3  диф. залік

 

Освітньо-професійна програма 2022

Обов’язкові дисципліни Документи Викладач
1. Цикл загальної підготовки
ОК 1 Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності Робоча програма Силабус д.с.-г.н., професор Данченко Олена Олександрівна
ОК 2 Іноземна мова:практичні навички наукової комунікації Робоча програма Силабус
ОК 3 Математична статистика та аналіз даних Робоча програма Силабус
2. Цикл професійної підготовки
ОК 4 Інноваційний інжиніринг харчових підприємств Робоча програма Силабус
ОК 5 Інноваційний менеджмент Робоча програма Силабус
ОК 6 Математичне моделювання у харчових технологіях Робоча програма Силабус
ОК 7 Науково-дослідницький практикум у комплексі з навчальною практикою Робоча програма Силабус
ОК 8 Науково-дослідницький практикум Робоча програма Силабус
ОК 9 Глобальні продовольчі системи Робоча програма Силабус д.т.н., проф. Прісс Олеся Петрівна
ОК 10 Blockchain, Innovation management and Disruptive technology (Блокчейн, управління інноваціями та передовими технологіями) Робоча програма Силабус
ОК 11 Інноваційні технології харчових продуктів Робоча програма Силабус д.т.н., проф. Сердюк Марина Єгорівна
ОК 12 Міжнародні вимоги до безпеки та якості харчової продукції Робоча програма Силабус
ОК 13 Курсова робота Робоча програма Силабус
2.1 Практична підготовка
ОК 14 Виробнича науково-дослідна практика Робоча програма Силабус

 

Вибіркові дисципліни Кількість кредитів Форма підсумкового контролю
Дисципліни за вибором студента
ВК Охорона праці в галузі харчових технологій та цивільний захист 4 диф. залік
ВК Охорона праці в сфері обслуговування та цивільний захист 4 диф. залік
ВК Наукові основи безвідходних технологій харчової продукції 4 екзамен
ВК Безвідходні та ресурсоощадні технології харчової промисловості 4 екзамен
ВК Інноваційні технології ресторанної продукції 4 екзамен
ВК Біоактивні харчові компоненти і здоров’я 4 екзамен
ВК Біологічно активні речовини в харчових технологіях 4 екзамен
ВК Біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктів 4 екзамен
ВК Біохімічні основи виробництва харчових продуктів 4 екзамен
ВК Прогнозування якості та збереженості харчових продуктів 3 диф. залік
ВК Молекулятні технології ресторанної продукції 3 диф. залік
ВК Удосконалення технологій та продукції для спецконтингентів 3 диф. залік
ВК Санаторно-курортне харчування 3 диф. залік
ВК Інформаційні системи в харчовій промисловості 3 диф. залік
ВК Інформаційні системи в сфері обслуговування 3 диф. залік
ВК Технології розробки та проектування інтелектуальних систем 3 диф. залік
ВК Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проектами в харчовій промисловості 3 екзамен
ВК Маркетингові дослідження та управління інвестиційними проектами в сфері обслуговування 3 екзамен
ВК Логістичні системи і моніторинг виробництва харчових продуктів 3 екзамен
ВК Бренд-менеджмент 3 екзамен
ВК Експертиза та експрес-ідентифікація харчових продуктів 3 диф. залік
ВК Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсіфікації 3 диф. залік
ВК Технологя напоїв функціонального призначення 3 диф. залік
ВК Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях харчових продуктів 3 диф. залік