Харчова хімія (ХТ)

Зооінженерія (ХТ)

Технологія виробництва продукції тваринництва (ХТ)

Технологія виробництва сільськогосподарської продукції (ХТ)

Готельно-ресторанна справа (ХТ)

Технології аюрведичних харчових продуктів (ХТ)

Крафтові технології (ХТ)

Технологія кулінарних виробів (ХТ)

Барна справа та робота сомельє (ХТ)

Спеціальні форми обслуговування (ХТ)

Основи дієтичного харчування (дієтологія) (ХТ)

Технологія продуктів функціонального призначення (ХТ)

Дієтичні добавки та ароматизатори (ХТ)

Основи фізіології і гігієни харчування (ХТ)

Технологія кулінарної продукції (ХТ)

Харчові та дієтичні добавки (ХТ)

Основні принципи та вимоги ЄС щодо харчової продукції (ХТ)

Менеджмент якості і безпеки консервованих продуктів (ХТ)

Управління якістю продукції та технохімконтроль у консервному виробництві (ХТ)

Технохімконтроль консервного виробництва (ХТ)

Прогнозування збереження якості сировини та консервованих продуктів (ХТ)

Менеджмент якості і безпеки консервованих продуктів (ГРС)

Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний та європейський досвід (ГРС)

Товарознавство в готельно-ресторанному господарстві (ГРС)

Товарознавство харчових продуктів (ГРС)

Експертиза продовольчих товарів (ГРС)

Харчові та дієтичні добавки (ГРС)

Дієтичні добавки та ароматизатори (ГРС)

Оздоровче та дієтичне харчування (ГРС)

Основи нутриціології (ГРС)

Холодильні технології та засоби їх забезпечення (ГРС)

Крафтові технології (ГРС)

Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства (ГРС)

Технологія продукції ресторанного господарства (ХТ)

Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів (ГРС)

Кондитерське та пекарське мистецтво (ГРС)