Колектив кафедри Харчових технологій та готельно-ресторанної справи разом зі студентами спеціальності харчові технології прийняв участь у Всеукраїнському фестивалі «З країни в Україну», який проходив в Мелітополі 10 серпня 2019 року. Ця культурна подія об’єднала 18 міст України та сприяла поглибленому ознайомленню населення з культурою, історією та традиціями національних громад, які мешкають в нашому регіоні.

Кафедра ХТтаГРС в локації «Смаколики» представила для городян нашого міста майстер-клас з приготування та безкоштовну дегустацію кондитерських виробів типу «Вергуни», приготованих за рецептами різних народів світу. Всі бажаючі змогли скуштувати вергуни українські, фаворкі польські, Божії милості чеські, пахлаву татарську та краблі німецькі, приготовані впродовж фестивалю співробітниками кафедри разом зі студентами. Ці смаколики відрізнялися рецептурою, технологією приготування, формою. Опитування містян в ході дегустаційної оцінки показало їхні смакові переваги.67740586_508056906635639_1411164822824812544_n 67768742_508056746635655_8278665074969673728_n 68309357_508056589969004_8356479905164165120_n 68538240_508056883302308_3320635393463812096_n 68742998_508056779968985_3705128635397570560_n 68756241_508056546635675_7949863613106225152_n