На базі кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи з 1 по 6 березня 2021 року проходив науково-практичний семінар «Лабораторні методи дослідження якості і безпеки молока» для працівників лабораторії ПАТ Новомиколаївського молокозаводу. На науково-практичному семінарі було розглянуто питання фальсифікації молока та способів її ідентифікації. Детально вивчались арбітражні методи дослідження вмісту білка та жиру.

7-8 червня 2018 р. відбулася виставка-конференція «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства». Захід був організований інформаційною компанією «Інфоіндустрія» у партнерстві з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України на базі Таврійського державного агротехнологічного університету. За матеріалами конференції був сформован електронний збірник тез.  Збірник тез конференції 2018 (1)

17-18 травня 2018 року відбулася виставка-конференція «Сучасне грибівництво-2018», яку організувала компанія “Інфоіндустрія” за підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва.

5 квітня 2018 року відбулась щорічна Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2017 року.

3-4 червня 2017 року за ініціативою Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва на березі Азовського моря, у Кириллівці, відбулась практична конференція  “Сучасне грибівництво 2017”. У конференції взяли участь близько 300 грибоводів з України, Молдови, Італії, Румунії та Білорусі.

Міжнародна наукова конференція в WyższaSzkołaBiznesu – National-LouisUniversity (м. Новий Сонч, Польща) відбулась 19-23 червня 2017 р.

ІІ Міжнародна науково-практична конференція “Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності” до 85-річчя Таврійського державного агротехнологічного університету та 50-річчя Харківського державного  університету харчування та торгівлі  відбулася 5-7 вересня в ТДАТУ, СОК “Салют”.