Активний розвиток технологій вимагає швидкого реагування системи вищої освіти. В ТДАТУ імені Дмитра Моторного актуалізація освітньо-професійних програм відбувається з урахуванням професійних вимог ринку праці.

На цьому тижні кафедрою харчових технологій та готельно-ресторанної справи було організовано дистанційний круглий стіл з актуалізації структури і змісту освітньо-професійних програм зі спеціальності 181 «Харчові технології» першого, другого та третього рівнів вищої освіти (кваліфікації – бакалавр, магістр і доктор філософії з харчових технологій).

Впродовж роботи віртуального круглого столу науковці ТДАТУ імені Дмитра Моторного та Луцького НТУ намітили шляхи удосконалення освітньо-професійних програм з підготовки фахівців з харчових технологій. В ході дискусії було враховано досвід реалізації аналогічних ОПП в інших вітчизняних університетах.

В рамках круглого столу було скоординовано заходи з підвищення ефективності взаємодії закладів вищої освіти в процесі розробки та реалізації ОПП бакалаврату, магістратури та доктора філософії з метою забезпечення випускників необхідними професійними компетенціями в області харчових технологій.

Інформаційний супровід: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф

0-02-0a-3d7ddcb53ea1399892040387cf5f3a850c8499abaa7713605de69ead74052945_410017f