Курсове проектування ставить перед собою мету навчити студента навичкам самостійного рішення конкретних задач на основі придбаних знань при вивченні загальнотехнічних і профілюючих дисциплін. Воно повинно сприяти закріпленню, поглибленню і узагальненню знань, отриманих студентом за час навчання. Системою курсових проектів і робіт студент готується до виконання більш складної задачі – дипломного проектування.

Методичні рекомендації для виконання курсового проекту зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Бакалавр)

Методичні рекомендації для виконання курсового проекту зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Магістр)

Методичні рекомендації для виконання курсової роботи зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»


Тематика курсових робіт з готельно-ресторанної справи