Дисципліни, що викладаються на кафедрі Викладачі кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи забезпечують викадання наступних дисциплін: Барна справа та робота сомельє (ГРС) Барна справа та робота сомельє (ХТ) Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів Безпека продовольчої сировини та харчових продуктів (ГРС) Біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктів Біохімічні основи виробництва харчових продуктів Біохімія Біохімія та харчова хімія Використання відходів консервних виробництв Вступ до фаху та університетська освіта Гігієна і санітарія харчових виробництв Готельна справа (ГРС) Готельно-ресторанна справа (ХТ) Грибівництво Дієтичні добавки та ароматизатори (ГРС) Дієтичні добавки та ароматизатори (ХТ) Експертиза продовольчих товарів (ГРС) Етнічні кухні (ГРС) Етнічні кухні (ХТ) Загальні технології харчової промисловості: Технологія переробки та зберігання зерна Загальні технології харчової промисловості. Технологія консервування плодів та овочів Загальні технології харчової промисловості. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (ХТ) Зберігання харчової сировини та готової продукції (ГРС) Зооінженерія (ХТ) Зоотехнія та технологічні властивості сировини Інноваційні технології консервованих продуктів Інноваційні харчові інгредієнти у технології консервованих продуктів Кондитерське та пекарське мистецтво (ГРС) Крафтові технології (ГРС) Крафтові технології (ХТ) Менеджмент якості та безпеки консервованих продуктів (ГРС) Менеджмент якості та безпеки консервованих продуктів (ХТ) Методи контролю харчових виробництв Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності Метрологія та стандартизація Мікробіологія (ГРС) Мікробіологія (ХТ) Наукове обгрунтування безвідходних технологій консервованих продуктів (ХТ) Науково-дослідна робота Науково-дослідна робота студентів (ГРС) Науково-дослідна робота студентів (ХТ) Овочівництво, баштанництво та грибівництво Оздоровче та дієтичне харчування (ГРС) Оптимізація технологічних процесів галузі Органічна і біологічна хімія Основи дієтичного харчування (дієтологія) (ХТ) Основи нутриціології (ГРС) Основи фізіології і гігієни харчування (ХТ) Основи фізіології та гігієни харчування Основні принципи і вимоги ЄС щодо харчової продукції Первинна обробка продукції польових культур Прогнозування збереження якості сировини та консервованих продуктів Ресторанна справа (ГРС) Санітарія і гігієна закладів харчування Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний та європейський досвід (ГРС) Спеціальні форми обслуговування (ГРС) Спеціальні форми обслуговування (ХТ) Стандартизація, метрологія, сертифікація і управління якістю продукції Теоретичні основи харчових виробництв Технології аюрведичних харчових продуктів (ХТ) Технології оздоровчих продуктів. Технологічні властивості сировини Технологічні властивості сировини Технологія бродильних виробництв Технологія виробництва продукції тваринництва Технологія виробництва продукції тваринництва (ХТ) Технологія виробництва продукції тваринництва молока та молочних продуктів Технологія виробництва сільськогосподарської продукції (ХТ) Технологія вирощування продукції рослинництва та тваринництва Технологія готельно-ресторанного господарства Технологія жирів та жирозамінників Технологія зберігання плодів та овочів Технологія зберігання, первинної обробки плодоовочевої продукції та товарознавство Технологія кулінарних виробів (ХТ) Технологія кулінарної продукції (ХТ) Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби Технологія молока та молочних продуктів Технологія переробки сільхозпродукції Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості Технологія продуктів функціонального призначення (ХТ) Технологія продукції ресторанного господарства ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА Технологія продукції ресторанного господарства (ХТ) Технологія сушіння плодів та овочів Технологія цукрового виробництва (ХТ) Технологія цукрового виробництва, жирів та жирозамінників (ХТ) Технохімконтроль консервного виробництва (ХТ) Товарознавство в готельно-ресторанному господарстві (ГРС) Товарознавство продовольчих товарів та тари (ХТ) Товарознавство харчових продуктів (ГРС) Управління якістю продукції консервних виробництв (ХТ) Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві (ГРС) Управління якістю продукції та технохімконтроль у консервному виробництві Харчова хімія (ГРС) Харчова хімія (ХТ) Харчові і дієтичні добавки та товарознавство продовольчих товарів та тари (ХТ) Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства (ГРС) Харчові та дієтичні добавки Харчові та дієтичні добавки (ГРС) Харчові та дієтичні добавки (ХТ) Холодильна технологія харчових продуктів (ХТ) Холодильні технології та засоби їх забезпечення (ГРС)
Загальні технології харчової промисловості. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (ХТ)