1viber image

Лабораторія “Навчальне кафе”

0-02-04-ea90e19bb4f836fc8151399b0b6302de139c9677c4f208eb16f974cf263c953f_d821d8ad-e15372697119330-02-04-497451077c1f7785b97d88e9e9b8a430e1516581a84866a5dc24e9bfd55aee9d_a4e2c150-e1537269733235

Лабораторія “Бродильних виробництв”

IMG_9873

IMG_9875

Лабораторна робота “Способи підвищення виходу соку з рослинної сировини”, група 11 МБХТ, 30.03.2018,
викладачі: к.с.-г.н., ст. викл. Байбєрова С.С., к.с.-г.н., доцент Гапріндашвілі Н.А.

IMG_9898

IMG_9892

Найкращі студенти магістри 2017-2018 н.р.: Нестеренко Дмитро, Булавицька Катерина, Романюк Марія, Фенагеєва Дар’я.

 

12

Начальна практика з дисциплiни “Науково-дослiдна робота студентiв”, група 21 ХТ, керiвник – к.т.н., доц. Григоренко О.В.

 

8

9

10

13

На практицi студенти самостiйно розробляли рецептури, дослiджували технологiï виробництва та визначали показники якостi та безпечностi таких харчових продуктiв як соуси на картоплянiй основi з грибами, чипси овочевi, сушка яблучна з корицею та шоколадом, пастила та мармелад плодовi, ковбаси з м’ясо-рослинноï сировини, замороженi напiвфабрикати та iн.

 

 

 

 

0-02-05-68d8bf9081a8ebe661bce93161204d90ffa22e79157b28898ffc46fdbfe56d51_full
viber image7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_9159
Лабораторна робота “Крива сушіння”, дисципліна “Технологія сушіння плодів та овочів”, група 41 ХТ

IMG_9155

Лабораторна робота, 06.02.2018, ведучий викладач – Кюрчева Л.М.

IMG_9163
IMG_9164
Лабораторна робота “Оцінка сенсорної активності дегустатора”, дисципліна “Методи контролю харчових виробництв”, група 21 ХТ, ведучий викладач – Здоровцева Л.М.

 

171

 Лабораторна робота “Визначення часу інактивації окислювально-відновних ферментів при тепловій обробці”

 

27

11

 

Лабораторна робота з дисципліни “Технологія сушіння плодів та овочів”, 14.03.2018р., викладачі – Кюрчева Л.М. та Гапріндашвілі Н.А.