Рисунок9
Презентація вибіркових дисциплін для студентів спеціальності 181 Харчові технології ОР «Магістр» за напрямком підготовки «Індустрія здорового харчування

Вибіркові дисципліни для здобувачів вищої освіти — це предмети або курси, які студенти можуть обирати на свій вибір з ряду доступних варіантів, додаткових до обов’язкових курсів, необхідних для отримання освітнього ступеня. Ці дисципліни дозволяють студентам гнучко адаптувати свою освітню програму до своїх індивідуальних інтересів, потреб та професійних цілей. Вони можуть включати широкий спектр тематик і […]

1
Обговорення ОПП «Готельно-ресторанна справа» з академічною спільнотою

Традиційно наприкінці року розробляються проєкти навчальних програм для підготовки студентів вищої освіти. Для якісної підготовки  майбутніх фахівців галузі гостинності важливо враховувати досвід і думки представників академічної спільноти. З цією метою, 27 листопада 2023 року відбулася онлайн-зустріч науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів України, що готують фахівців галузі 24 Сфера обслуговування за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» Гарант […]

1
Презентація освітньої програми 241 «Готельно-ресторанна справа»

Освітня програма – єдиний комплекс освітніх компонентів (предметів вивчення, дисциплін, індивідуальних завдань, контрольних заходів тощо), спланованих і організованих для досягнення визначених результатів навчання, а також набуття компетентностей, якими повинен оволодіти здобувач вищої освіти. Освітній процес у закладі вищої освіти об’єднує різні напрямки, а саме навчальну роботу, виховну та наукову, які реалізуються під час навчання за […]

1
АСИСТЕНТСЬКА ПРАКТИКА АСПІРАНТІВ КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

Асистентська практика в системі вищої освіти на третьому освітньо-науковому рівні є важливим етапом практичної підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії. Цей етап має на меті формування професійних навичок і компетенцій у майбутніх науково-педагогічних працівників. Під час асистентської практики здобувачам вищої освіти надається можливість отримати практичний досвід участі у викладанні та організації навчального процесу. Вони […]

7
Професійний розвиток викладачів

Університет сприяє професійному розвитку викладачів через власні програми та на основі налагодженої співпраці з іншими організаціями. Система професійного розвитку (підвищення кваліфікації) науково-педагогічних працівників, запроваджена у ТДАТУ, відповідає індивідуальним потребам та інтересам викладачів та впливає на підвищення якості викладання. Професійний розвиток науково-педагогічних працівників Університету передбачає постійну самоосвіту, участь у освітніх програмах підвищення кваліфікації та будь-які інші […]

1
Презентація освітньо-наукової програми 181 «Харчові технології» для здобувачів першого року навчання

Для формування успішного наукового та освітнього маршруту здобувачів третього рівня вищої освіти важливим етапом є  презентація освітньо-наукової програми за спеціальністю 181 «Харчові технології». Цей захід був проведений гарантом програми, доктором технічних наук, професором Олесею Прісс. Починаючи свій науковий шлях, аспіранти першого року мають можливість отримати повний оглядр освітньо-наукової програми. Гарант надала інформацію щодо освітньої і […]

2
СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗА ПІДСУМКАМИ ВИРОБНИЧИХ ПРАКТИК СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» ТА «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

6 та 11 жовтня 2023 року на кафедрі ХТГРС відбулася студентська конференція за підсумками виробничих практик студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології». Цьогоріч практична підготовка мала досить широку географію: GO-GO Sushi & Pizza (Чехія, м. Тахов), Oleandri Resort Paestum (Італія, Paestum SA),  ресторан «Україна» (Україна, Черкаська обл., м. Монастирище), Піцерія «PazzaLab» (Україна, Полтавська обл., […]

Рисунок3
Презентація освітньої програми 181 «Харчові технології» за напрямком підготовки «Індустрія здорового харчування»

Освітня програма — це структурований набір навчальних матеріалів, завдань і активностей, спрямованих на досягнення певних освітніх цілей і покликаний забезпечити конкретний рівень знань і навичок студентів. Освітні програми повинні відповідати вимогам ринку праці та потребам суспільства. Загалом, освітні програми є інструментом для досягнення якісного і цільового навчання, а їх правильна розробка та використання сприяє ефективному […]

1
Зустріч студентів 2 курсу ОР “Магістр” за напрямком підготовки «Індустрія здорового харчування» з керівниками проєкту 23-0072-Project USAID «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво»

27.09.2023 відбулась зустріч студентів 2 курсу ОР “Магістр” за напрямком підготовки «Індустрія здорового харчування»  з керівниками проєкту 23-0072-Project USAID «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво». Мета даної зустрічі була підтримати випускників ВПО, які через вимушену зміну місця проживання опинились без роботи, потребують супроводу у працевлаштуванні. Керівниками проєкту було наголошено, що вони можуть допомогти з пошуком роботи та […]

5
Зустріч студентів перших курсів з директором наукової бібліотеки ТДАТУ за темою: “Забезпечення освітнього процесу навчальними виданнями і послугами наукової бібліотеки”

27 вересня 2023 року відбулась зустріч студентів перших курсів ОР Бакалавр за напрямком підготовки  «Харчові технології» та  «Готельно-ресторанна справа», а також перші курси  ОР Магістр за напрямком підготовки «Індустрія здорового харчування» з директором наукової бібліотеки ТДАТУ за темою: “Забезпечення освітнього процесу навчальними виданнями і послугами наукової бібліотеки”. Ольга Миколаївна, директор наукової бібліотеки ТДАТУ, надала детальну […]