Олімпіада з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»

Олімпіада з дисципліни «Теоретичні основи харчових виробництв»

Олімпіада з дисципліни «Технологія бродильних виробництв»

Олімпіада з дисципліни «Технологія зберігання плодів та овочів»

Олімпіада з дисципліни «Технологія переробки і зберігання зерна»

Олімпіада з дисципліни «Харчова хімія»

Олімпіада з дисципліни «Готельна справа»


План олімпіад по кафедрі харчових технологій та готельно-ресторанної справи на 2019-2020 н.р

Результати предметних олімпіад 2019-2020


Переможці Всеукраїнських студентських олімпіад кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи:

Душина Марія Андрісовна 21ХТ, Миколаївський національний аграрний університет, Диплом другого ступеню

Сокот Олександр Євгенович 21ХТ, Харківський державний університет харчування та торгівлі.  Зайняв 3 місце

Братиш Діана Ігорівна 11МБ ХТ,  Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України, 3 місце

Карнаушенко Владислав Вікторочич, 11МБ ХТ,  Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України, Диплом за активну участь